SUTRA: PONEDELJAK je, i mnogi zodijaci ce biti ZABRINUTI zbog FINANSIJSKE SITUACIJE…

SUTRA: PONEDELJAK je, i mnogi zodijaci ce biti ZABRINUTI zbog FINANSIJSKE SITUACIJE…

4. travnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Mnogo se brinete zbog vase poslovne situacije, prati vas strah da ce se losa situacija oduljiti.

Sve ti problemi koji se desavaju na poslovnom polju danas ce lose utjecati na vasu vezu. Budite svjesni da vas partner sa vasim poslom nema nista, zato nemojte da unosite nervozu preko vaseg kucnog praga.

 

BIK

Na poslovnom polji sve se odvija onako kako ste to imali u planu. Kada je posao u pitanju sve ce vam biti po volji, ali na emotivnom polju ste se mnogo distancirali od voljene osobe.

Kao da vma je svejedno sto se vas veza ocito blizi kraju. Ostalo je jos nade, pokusajte da rijesite neke stvari dok jos nije sasvim kasno.

 

BLIZANCI

Pred vama je dan u kojem cete se morati odluciti izmedju prijatelja i voljene osobe. Danas ce vasem partneru biti potrebna vasa podrska, jer on ima mnogo problema na poslu sto ga lomi, ali vi to ne primjetite.

Danas budite sa voljenim bicem i pruzite mu  utjehu koja mu je potrebna. Prijatelji mogu da cekaju.

 

RAK

Voljena osoba od vas mozda ponekad trazi previse, ali pokusajte danas da pokazete malo vise razmujevanja. Nije vasem partneru lako, i ne zamjerajte ako vas bude molio za jednu uslugu.

Budite podrska voljenom bicu, jer ne zaboravite ko je bio uz vas kada vam je najvise trebalo.

 

LAV

Pred vama je dan u kojem cete morati da se suocite sa cinjenicom da niste iskreno voljeni, mada ste imali velike nade.

Vi cete do kraja dana samo za tugu znati, ali tu su dragi ljudi da vas tijese. Prava ljubav ce jos da dodje u vas zivot, zato ne gubite nadu.

 

DJEVICA

Vi cete danas morati da se suocite sa mnogim obavezama. Pred vama je dan u kojem cete morati da rijesite neke probleme koji vas vec dugo vremena prate.

Rdni dan je pred vama u kojem necete imati mnogo vremena za sebe.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2