SLON DONOSI SRECU!Izaberi jednog i saznaj sta te DIVNO OCEKUJE u MJESECU MARTU!

SLON DONOSI SRECU!Izaberi jednog i saznaj sta te DIVNO OCEKUJE u MJESECU MARTU!

14. veljače 2024. 0 By Maja

SLON BROJ 1

Ti si osoba koja je spremna da poduzme mnogo toga kako bi bila sretna. Uvijek si se nadao da ce tebe velika sreca pogledati, ali nikad se nisi olanjao samo u nadu. Uvijek si se za svoju srecu borio, jer tako si naucio . Zivot je tebe naucio da mozes vjerovati samo sebi, i da se mozes osloniti samo na sebe i svoj trud i rad. Nikad neces sebi dozvoliti da tuga upravlja tvojim zivotom, jer jako ti je bitno da se za svoje snove sam izboris.

Ti si osoba koja je naucila da se boriti mora, ma koliko ponekad tesko bilo. Uvijek si se oslanjao na sebe, i u narednom mjesecu tvoj trud ce se napokon isplatiti.

Poci ce ti za rukom da ostvaris jedan svoj veliki san koji ce mnogo u tvom zivotu promjeniti. Pred tobom su promjene na poslovnom , ali i na ljubavnom polju. Mnogo otga ce da ti krene na bolje, i ono sto ce tebe najvise usreciti je jedan novcani dopbitak koji ce ti pomoci da se udaljis od svih problema koji su te do sada pratili. Vrijeme je za veliku srecu u tvom zivotu koja ce napokon sve da okrene na bolje. Slon kojeg si izabrao sluti predivnim desavanjima u mjesecu martu.

 

SLON BROJ 2

Iza tebe su razna desavanja koja ti nisu donijela ocelkivanu srecu. Uvijek si pokusavao da ostvaris ono sto ti je bitno, jer ti si bice koje ne samo da se nada da ce biti bolje, vec neko ko se za to bolje bori.

Veliki si borac za svoju srecu i kada ti je bilo najteze u zivotu.

Iza tebe su desavanja koja su ti nanijela bol, ali u mjesecu martu dolazi do velikih promjena. Pred tobom je sreca kakvoj se ni sam nis mogao nadati . Doci ce do promjena koje ce tebe mnogo usreciti, jer tebi ce se jedan najveci san ostvariti. Slon kojeg si izabrao sluti velikoj sreci na svim poljima tvog zivota. Dolazi mjesec u kojem ces ti postici mnogo vise nego sto si to mogao ocekivati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2