HOROSKOP VELIKOG MUDRACA! Ovim zodijacima  dolaze TESKI DANI!-Bice im potrebna VELIKA SNAGA i MUDROST da prebrode TESKA VREMENA!

HOROSKOP VELIKOG MUDRACA! Ovim zodijacima dolaze TESKI DANI!-Bice im potrebna VELIKA SNAGA i MUDROST da prebrode TESKA VREMENA!

26. veljače 2022. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima su dani u kojima im nece biti lako.

HOROSKOP VELIKOG MUDRACA  otkriva ko ce se morati suociti sa velikim razocarenjem i tugom.

OVAN

Pred vama je jedan period u kojem ce vam sve krenuti napako. Prema horoskopu velikog mudraca vi cete se suociti sa velikim razocarenjem kakvom se niste mogli nadati.

Izdaja od strane jedne vama veoma drage osobe mnogo ce vas povrijediti. Vi ste inace bice koje zeli da vjeruje da je svako dobar kao vi, ali nazalost to nije tako. Neke osobe koje vas okruzuju ne misle vam samo dobro.

Vi cete se morati suociti sa velikom tugom , jer mnogo ce vas povrijediti jedan potez osobe koja vama znaci mnogo u zivotu.

Ta osoba zna sve vase tajne, sve sto  imate u planu, ona zna, ali ona ima i namjeru da vas izda. Velika ljubomora je u pitanju i ta osoba ce pokusati sve kako vi ne bi ostvarili svoj poslovni cilj koji je vama od velikog znacaja. Vi cete morati biti veoma mudri i dobro obratiti paznju na vas krug prijatelja.

U danima koji su pred vama vi cete morati saznati ko je ta osoba koja vam zeli nauditi svojim namjerama. Mozda uspijete da zaobidjete veliko razocarenje ukoliko na vrijeme pripmjetite ko vam ne mosli dobro.

 

BLIZANCI

Period koji je pred vama mnogo toga mijenja u vasem zivotu. Voljena osoba ce napraviti jedan potez koji ce va  slomiti srce. Saznat cete da niste jedina osoba u partnerovom zivotu sto ce vas i razocarati i sto ce srusiti sve u sto ste vjerovali.

U tu ljubav ste se kleli, ali sada dolazi vrijeme  u kojem cete upoznati pravo lice svog partnera. Mnogo je lazi u igri za koje vi niste znali, ali od istine se ne moze pobjeci. Vi cete saznati sve, i nece vam biti lako.

Pred vama su dano u kojima cete morati pokazati svu svoju snagu i mudrost, jer dolazi do raskida sa vasim partnerom.

Njegov cilj sa tim potezom je i bio da vi raskinete kako bi on mogao biti  sretan sa svojom novom ljubavi. Niste naivni i dobro pokusajte da razjasnite sta se sve iza te nove ljubavi krije, a krije se mnogo vise nego sto mozete zamisliti. Budite mudri i jaki i saznat cete sve.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2