Izaberi MALU PTICU i saznaj KAKVE VIJESTI ti donosi za ovo PROLJECE!-Da li ces uspjeti da se OBOGATIS ili CES LUDO da se ZALJUBIS?!

Izaberi MALU PTICU i saznaj KAKVE VIJESTI ti donosi za ovo PROLJECE!-Da li ces uspjeti da se OBOGATIS ili CES LUDO da se ZALJUBIS?!

24. veljače 2022. 0 By Maja

MALA PTICA BROJ 1

Ti si osoba koja vjeruje u ljubav kao malo ko drugi . Razocarenja tebi ne mogu nista, jer ti si uvjeren da je tebi velika  ljubavna sreca sudjena. Osoba si kojoj je ljubav zivotna vodilja, i  bez koje ti ne zelis da budes. Iza tebe su razocarenja u ljubavi, ali ti ostajes pri svome stavu. Ljubav je nesto bez cega ti ne zelis da budes, nikad.

Zelis iskrenu ljubavnu srecu koja tebi tako mnogo  u zivotu znaci. Razocarenja koja su iza tebe nisu ubila tvoju vjeru u iskrenu ljubav.

Nadas se da ce prava ljubav doci u tvoj zivot, i u tome se nisi prevario. Pred tobom je proljece koje u tvoj zivot donsoi veliku ljubav koja ce cijeli tvoj zivot da promjeni iz korijena. Ti ces sresti svoju srodnu dusu, svoju veliku ljubav koja ce ti mnogo u zivotu znaciti. Sa to osobom ti ces postici mnogo, mnogo vise nego sto se ti tome mozes nadati. Ljubavna sreca ce tebe napokon da pogleda jer tebi je sreca u ljubavi sudjena. Promjene su pred tobom , ali te promjene ce tebi samo veliku srecu donijeti. Vjerovao si u svoju ljubavnu srecu i ona ce uskoro da pokuca na tvoja vrata.

 

MALA PTICA BROJ 2

Ti si veliki radnik koji mnogo truda ulaze u svoju srecu. Tebi je jako bitno da imas srece, ali isto tako ti se za tu srecu boris. Novac tebi nije sve u zivotu, ali on ti je potreban i u tome nema nista lose. Veliki si optimista da ce sve da ti krene na bolje, jer ti se zaista mnogo trudis. Usponi i padovi su  iza tebe, ali ti u svoju srecu vjerujes. Skromna si osoba koja ne zeli mnogo, ali onoliko koliko ti treba za srecu tebe i tvoje  porodice mora biti.

Proljece tebi donosi jedan veliki novcani dobitak koji ce mnogo toga u tvom zivotu da promjeni.

Velika novcana sreca tebe ocekuje koja ce tebe iznenaditi, ali i mnogo usreciti. Problemi sa kojima se trenutno boris uskoro pripadaju proslosti. Ti ces imati vise novca nego sto ce ti biti potrebno, jer takva sreca se ne desava svakome.  Velike promjene su pred tobom koje ce tvoj zivot iz korijena  promjeniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2