IZABERI SIMBOL OSVETE – saznaces da li ce ti se ZIVOT OSVETITI za LOSA DELA iz PROSLOSTI!

IZABERI SIMBOL OSVETE – saznaces da li ce ti se ZIVOT OSVETITI za LOSA DELA iz PROSLOSTI!

19. veljače 2023. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ti si osoba koja je  mnogo toga prosla u svom zivotu kako dobrog tako i loseg. Dobre stvari pamtis, na one lose ne zelis da mislis jer one su ostavile  los trag na tvom srcu. Uvijek si se borio za dobro, ali sreca tebi prosto  nije  uvijek bila naklonjena. Ti si bice koje se bori za svoju srecu i koje ne zeli da proslost upravlja tvojim zivotom. Ti si se odlucio za srecu, jer proslost prema tebi nije bila psotena, ali ti prema drugima jesi. Ti nemas razloga da se kajes, jer ti nisi cinio losa djela.

Ako si nesto i ucinio kako ne treba, onda je to bilo na tvoju stetu ali nikada na stetu drugih.

Osoba si koja se je uvijek vodila samo dobrotom i koja je zbog svoje proslosti postala samo bolji covjek. Zivot tebe nema  za sta da kazni, jer tvoj put je bio posten i cestit. Sudbina nije uvijek bila postena prema tebi, ali to te nikad nije sprijecilo da ti vjerujes u dobro. Tvoja savjest je cista i  ti mozes mirne duse da se suocis sa zivotom, jer tebe sudbina nece kazniti.

 

SIMBOL BROJ 2

Ti si u svojoj proslosti pravio velike greske, ali nisi neko ko ne umije da se pokaje. Ti si osoba koja je uvijek imala svoj cilj, ali i koja je na putu ka tom cilju znala da povrijedi neke drage ljude. Ne namjerno, ali neka desavanja bi i sam volio da zaobravis jer na njih nisi ponosan. Veliki si borac za svoju srecu , ali mzda si ponekad previse fokusiran samo na sebe.

Ti si svjestan da si paravio greske, ali posto se zbog njih kajes predpostavljas da ti zivot zbog toga nece vratiti.

Zivot ima svoja pravila, i ma koliko god se ti kajao tebe ce stici osveta za losa djela koja si pravio u proslosti. Neocekivano i bez ikakve najave zivot ce tebi da ocita lekciju. Koliko god ti to zvucalo neposteno, moras da shvatis da zivot nije uvijek posten kao sto ni ti nisi bio prema nekim ljudima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2