MART ovim zodijacima donosi VELIKU LJUBAV!-Poslije velikih RAZOCARENJA vrijeme je SAMO za SRECU!

MART ovim zodijacima donosi VELIKU LJUBAV!-Poslije velikih RAZOCARENJA vrijeme je SAMO za SRECU!

18. veljače 2021. 0 By Maja

BIK

Ljubavna sreca je vama uvijek bila od velikog znacaja, jer vi ste zodijak koji je rodjen da voli. Vasa ljubav je uvijek iskrena, i nikad niste zeljeli da slazete ili da prevarite osobu koju volite. Vjeran ste partner kojeg neko samo moze pozeljeti da ima na svojoj strani. Vi volite cijelim srcem, ali vasa bivsa ljubav to iskreno srce prosto nije znala da cijeni. Mnogo ste cinili kako bi vasa veza krenula u boljem pravcu, ali to se nije desilo.

Previse ste cinili za osobu koja je vasu iskrenu ljubav uzimala zdravo za gotovo.

Veliko razocarenje je iza vas, ali u mjesecu martu vas ocekuje samo ljubavna sreca. Pred vama je susret sa vasom velikom ljubavi koja ce vas zivot promjeniti iz korijena. Ljubav na prvi pogled se nece desiti, ali vi cete od prvog trena znati da je  to osoba koja je vam sudjena. Razocarenja na polju ljubavi u vasem zivotu uskoro pripadaju proslosti, jer sa osobom koju cete sresti vi cete samo za srecu znati. Mjesec mart mijenja sve na bolje u vasem zivotu, jer napokon srecete osobu koja ce se ispostaviti kao vasa srodna dusa na koju ste tako dugi morali cekati.

 

LAV

Sa vama nije uvijek lako, jer ste zodijak koji mnogo tjera po svome. Ipak, vi ste takodjer i zodijak koji je za pravu ljubav spreman sve da ucini. Iskrena ljubav je sve sto zelite, ali u proslosti se morali suociti sa laznom ljubavi koja vam je slomila srce. Mnogo ste voljeli svoju bivsu ljubav, ali ta ljubav nije bila ono cemu ste se nadali. Uprkos svemu u svoju ljubavnu srecu nikad niste prestali da vjerujete.

U mjesecu martu vi cete upoznati osobu koja ce u vas zivot samo veliku radost donijeti.

Pred vama su velike promjene koje ce vas mnogo usreciti. Ljubav na prvi pogled ce se desiti, i vi bez te osobe nikada necete vise zeljeti da budete. U narednom mjesecu vas zivot se mijenja  iz korijena, ali ovaj put vi cete biti sretniji nego ikada do sada. Susret sa vasom velikom ljubavi je pred vama koji ce vam u buducnosti samo veliku srecu donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2