TEST LICNOSTI: Izaberi LAVA i saznaj DA LI SI OSOBA koja ce USPETI DA SAVLADA SVE PREPREKE  u zivotu?!

TEST LICNOSTI: Izaberi LAVA i saznaj DA LI SI OSOBA koja ce USPETI DA SAVLADA SVE PREPREKE u zivotu?!

23. veljače 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI    SLIKU

LAVA BROJ JEDAN:

Oprez!

Vi koji ste izabrali sliku lava pod brojem jedan, morate biti  na oprezu. Vasa  opreznost mora biti na nivou. Vi ste jako otvorena i slobodna licnost koja neustrasivo gazi.

Mogli biste biti  neko ko se lomi ali nikada se ne polomi oko vaznih stvari. Vi ste onaj ko se bavi  resenjima, i svoje probleme sami i resavate.

Ne cekate da vas neko upozorava, niti da vas neko pomaze. Znate da se  morate boriti sami i da niko ne moze resavati vase brige. Niti ce ostvariti neko vase brige.

Vi ste od onih kojisu svesni da ste kovac same svoje licne  srece.

Mnogo ste se trudili da nikada ne stajete pred teskocama, mada ste ih imali mnogo. Nije da niste neko  kome je sve alko u zivotu.

Imali ste mnogo teskih trenutaka, i mnogo nedaca.

Vi ste  od onih koji su imali i burnu vezu, i svoje emotivne lomove.

Nekada pokazete jacinu, pa se malo povratite, pa opet krenete za zeljama. Vasa je sposobnost velika, ali ne radi se o njoj. Ona se ne dovodi u pitanje.

Vas problem je to sto  vi brzate. jako zurite sa potezima i odlukama. Za mnoge stvari  morate biti sigurni kada odlucite , bez kolebanja i bez pogovora.

Budite odlucni, ali budite razumni! Nemojte brzati u donosenju  odluka koje se ticu buducnosti. Razmisljajte pre nego odlucite!

Samo ako budete razumni i mnogo oprezni, mozete savladati sve teskoce koje zivot nosi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2