Bika poslije MNOGO PROBLEMA ocekuje POSLOVNA SRECA, Djevica upoznaje LJUBAV svog ZIVOTA, a ovaj zodijak ce da upozna PRAVO LICE laznog PRIJATELJA…

Bika poslije MNOGO PROBLEMA ocekuje POSLOVNA SRECA, Djevica upoznaje LJUBAV svog ZIVOTA, a ovaj zodijak ce da upozna PRAVO LICE laznog PRIJATELJA…

21. veljače 2022. 0 By Maja

Nekom sreca , nekom tuga. Ova tri zodijaka u narednom periodu ocekuju velike promjene.

BIK

Vi vazite za zodijaka koji sve cini kako bi uspio da ostvari svoje ciljeve. Sreci se nikada samo ne nadate, vec se za tu srecu iskreno borite. Uvijek ste bili veliki borac za sebe , ali i za ljude koje volite jer sebicnost vas nikad nije pratila. Koliko god cinite za sebe, toliko cinite  i za svoje najmilije, jer vi ste osoba koja je drugima uvijek mogla sluziti kao primjer. U zadnje vrijeme ni sami niste imali srecu koja vam je bila  potrebna, ali vi nikada niste prestali da se za istu borite. Posebno na poslovnom polju vam nije islo onako kako ste to imali u planu, mada ste sav svoj trud ulozili kako bi bili uspjesni.

Koliko god poraza bilo iza vas, vi ne odustajete. Borite se za svoju srecu kako znate, i to ce vam se uskoro itekako isplatiti.

Pred vama je jedan period u kojem cete postici sto ste imali u planu kada je vas poslovni zivot u pitanju. Vama dolaze dani u kojima cete uspjeti da ostvarite jedan veliki poslovni san koji ce vam donijeti velike novce. Sreca napokon pocinje da vas prati, ali vi ste tu srecu iskreno zasluzili. Napokon ce sve da vam podje za rukom na cemu ste tako dugo radili.

 

DJEVICA

Vama je ljubavna sreca uvijek znacila mnogo. Osoba ste koja se trudi da postigne ono sto zeli, ali nikada po svaku cijenu. Vasa ljubav je uvijek bila iskrena, ali to ne umije svako da cijeni. Posebno vasa bivsa ljubav nije znala da cijeni vase iskreno srce koje je za tu ljubav cinilo sve. Ipak, vi nikad niste prestali da vjerujete da prava ljubav i za vas  postoji. Vjerujete u tu srecu, jer vi ste bice koje zivi za ljubav.

U periodu koji je pred vama dolazi do velikih promjena na polju ljubavi. Vi cete upoznati svoju veliku ljubav kojoj ste se uvijek nadali.

Pred vama je susret sa vasom srodnom dusom koja ce vas zivot iz korijena  promjeniti. Dolazi vam period u kojem cete upoznati svoju veliku ljubav, i nista vise nece biti isto u vasem zivotu. Ali sigurno je jedno, a to je da ce u vasem zivotu sve biti bolje, jer sreca ce poceti da caruje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2