DNEVNI  HOROSKOP za  20. FEBRUAR: SUDBINA NAGRADJUJE – OVAJ  znak je CINIO DOBRA DELA i KONACNO mu sledi NESTO DIVNO!

DNEVNI HOROSKOP za 20. FEBRUAR: SUDBINA NAGRADJUJE – OVAJ znak je CINIO DOBRA DELA i KONACNO mu sledi NESTO DIVNO!

19. veljače 2021. 0 By Lala

 

VAGA

Posao :

Manji poslovni problemi vas ocekuju u danu pred vama, ali veoma brzo cete uspeti da resite sve te probleme, za vas ne postoje neresivi problemi, vi ste veoma sposobni.

Ljubav :

U danu pred vama vi i vasa voljena osoba cete doneti jednu zajednicku odluku koja se tice buducnosti vase veze, to ce samo pokazati da na planu vase veze postoji zajednistvo i sloga, lep dan na planu ljubavi vas ocekuje.

Zdravlje :

Ne unosite dovoljno tecnosti u organizam.

SKORPIJA

Posao :

Veliki poslovni uspeh vas ocekuje u danu pred vama, u danu pred vama cete uspeti da ostvarite izvanredan poslovni uspeh.

Ljubav :

U danu pred vama vas ocekuje susret sa vasom bivsom ljubavi, sve ce vam se to desiti sasvim neocekivano, u pocetku necete znati kako da ragujete, ali posle toga cete shvatiti da vam je drago sto ste tu osobu sreli.

Zdravlje :

Solidno, ovaj put.

STRELAC

Posao :

U danu pred vama vas ocekuje vazna poslovna odluka, a od vase odluke ce zavisiti vas poslovni uspeh, budite smireni i donesite ispravnu odluku koja ce vam doneti uspeh.

Ljubav :

Sasvim uobicajen dan vas ocekuje na planu ljubavi, u danu pred vama vas ne ocekuju nikakvi ljubavni problemi.

Zdravlje :

Nervozni ste.

 

JARAC

Posao :

U danu pred vama vas ocekuje velika rasprava sa jednim vasim kolegom, nece vam biti ni malo lako da resite sve te probleme, veoma tezak dan vas ocekuje na planu posla.

Ljubav :

Na planu vase veze ne postoje ni najmanji problemi, vasa veza svakodnevno napreduje a sve je to zasluga vas i vase voljene osobe.

Zdravlje :

Pojacan stres.

VODOLIJA

Posao :

Veoma uspesan dan vas ocekuje na planu posla, u danu pred vama cete ostvariti znacajan poslovni uspeh.

Ljubav :

Nikakva veca desavanja vas ne ocekuju u danu pred vama na planu ljubavi, jedan veoma miran dan vas ocekuje, dan pred vama cete iskoristiti za odmor.

Zdravlje :

Vasa zdravstvena situacija u danu pred vama ce biti odlicna.

RIBE

Posao :

U danu pred vama vas ocekuje jedan veoma veliki poslovni problem a od vas ce se zahtevati da taj problem resite, na vasu srecu uspeti cete u tome, i bicete zadovoljni zbog toga.

Ljubav :

Vasa voljena osoba koristi vasu dobrotu i poverenje na pogresan nacin, nemojte to dozvoliti, pokusajte uticati na vasu voljenu osobu.

Zdravlje :

Moguce su migrene.

Stranice: 1 2