LJUBAV ih OCEKUJE u MARTU!Pred ovim zodijacima je LJUBAV kakvoj su se UVIJEK NADALI!

LJUBAV ih OCEKUJE u MARTU!Pred ovim zodijacima je LJUBAV kakvoj su se UVIJEK NADALI!

10. ožujka 2024. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi vazite za zodijaka koji je uvijek znao da ljubavna sreca postoji, mada vam ona nije uvijek bila naklonjena. Iza vas su velika razocarenja , ali vi u svoju ljubavnu srecu nikada niste zeljeli prestati vjerovati.

Osoba ste koja zivi za ljubav, i koja se za tu ljubav uvijek borila. Nazalost vas bivsi partner nije znao da cijeni ono sto ima, ali i vi sami ste imali prevelika ocekivanja u nekog ko nije bio spreman za pravu ljubav. Vi ste emotivni i nikada niste znali da sakrijete svoje emocije koje su uvijek bile iskrene.

Koliko god razocarenja iza vas  bilo , vi u svoju ljubavnu srecu vjerujete.

Nadate se ljubavi jer ona je vasa zivotna vodilja bez koje ne zelite da budete. Pred vama je velika sreca koja ce  mnogo toga u vasem zivotu promjeniti. Dolazi do susreta koji ce vas zivot uljepsati, jer vi za tugu sa tom osobom necete znati. Mjesec mart vama donosi najvecu ljubavnu srecu ikada, jer vi cete sresti svoju srodnu dusu.

Osobu koja ce vam samo iskrenu ljubav pruziti kakvu i zasluzujete. Pred vama jesu velike promjene, ali te promjene ce vas mnogo  usreciti. Vasa ljubav je uvijek bila iskrena, uskoro dolazi vrijeme da ona bude uzvracena.

 

LAV

Ljubavna sreca je vama jako bitan faktor u zivotu. Veliki ste romanticar koji je pored svega i veoma emotivan. Nikada niste znali da odglumite emocije, jer vasa ljubav je uvijek bila samo iskrena. Razocarenja u ljubavi su vam se desavala, ali ona nisu mogla da uniste vasu nadu da ljubavna sreca ipak postoji. Bivsa ljubav nije vam donijela srecu kojoj ste se nadali , mada ste vi mnogo cinili kako bi vasa veza uspjela.

Ipak svoje ljubavne srece se nikada niste odrekli, jer znate da tu srecu iskreno zasluzujete.

Pred vama je mjesec u kojem ce mnogo toga da se promjeni. Ljubav na prvi pogled ce da se desi jer vama slijesdi susret sa vasom velikom ljubavi. Naredni mjesec vama donosi veliku ljubav koja vas nikada nece iznevjeriti. Vi ste uvijek znali da i za vas sreca postoji, i u tome se niste prevarili. Ljubav koja ce vam da se desi ne desava se tako cesto. Vi cete upoznati svoju najvecu ljubav u zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2