LJUBAVNI HOROSKOP za 22. FEBRUAR: Jedan zodijak ce  nekome IZJAVITI LJUBAV,ali ce biti SUROVO ODBIJEN!

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. FEBRUAR: Jedan zodijak ce nekome IZJAVITI LJUBAV,ali ce biti SUROVO ODBIJEN!

21. veljače 2021. 0 By Lala

 

SKORPIJA

 

Vi ste primer osobe koja ne zna ovih dana sta je ono sto zeli kada su emocije u pitanju.

Trenutno ste na nekoj vrsti ljubavne klackalice kada je vas partner u pitanju, jer vam cas deluje da je on prava osoba za vas,cas da nije. Dobro razmislite o svom ponasanju pre nego bude kasno.

STRELAC

Na polju vasih emocija danas mirno. Posvetili ste se problemima na radnom mestu i prija vam to da odmorite glavu od emocija i da konacno shvatite sta je ono sto zelite.

U vasoj blizini je neko kome se mnogo svidjate ali se ne usudjuje da vam pridje i da vam to prizna uveren da cete ga odbiti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

JARAC

Ako postoji neko ko se bori za ljubav onda ste to vi,ali ovog puta je uzaludno. Jer ma koliko  vi pokusavali da  popravite situaciju izmedju vas i vase voljene osobe sve i dalje stoji u mestu.

Razlog za to je sto ste se udaljili a ona cak i ne primecuje sve to,kao da joj je svejedno.

VODOLIJA

Da li ste spremni za poziv jedne osobe iz proslosti i na razgovor sa njom?Da li ste spremni da joj oprostite i date joj novu sansu. Ona je ludo i iskreno zaljubljena u vas i zeli vas ponovo,ali samo od vas zavisi  hoce li joj zelja biti ispunjena. Danas vas ceka veliki dan.

RIBA

Ako ste nedavno raskinuli jednu vezu moguce je da ce ta osoba danas pokusati  da vas ponovo osvoji.

Dobro bi bilo kada  bi ste vec na samom pocetku dana  razmislili ima li svrhe  vracati se  u proslost. Jer je moguce da ce ona jednostvno doci i  poljubiti vas i prosto poceti da smatra da je medju vama sve u redu jer cete vi cutati. Mozda ona ipak ne zasluzje drugu sansu.

 

Stranice: 1 2