ZVIJEZDE biku predvidjaju VELIKE NOVCE, Skorpiji NAJVECU LJUBAVNU SRECU, a ovom zodijaku ISPUNJENJE VELIKE ZIVOTNE ZELJE…

ZVIJEZDE biku predvidjaju VELIKE NOVCE, Skorpiji NAJVECU LJUBAVNU SRECU, a ovom zodijaku ISPUNJENJE VELIKE ZIVOTNE ZELJE…

23. veljače 2024. 0 By Maja

BIK

Vi ste zodijak koji je naucio da se bori sa zivotnim izazovima. Veliki ste borac za svoju srecu koji nikada nece odustati, bez obzira koliko tesko vam bilo. Mnogo snage je u vama, ali i volje da postignete nesto vise u svom zivotu.

Ne postoji to sto vi ne mozete ostvariti samo ako to iskreno i zelite. Uvijek ste bili kovac svoje srece , jer na druge se nikada niste mogli previse osloniti. Vi ste uvijek pomagali drugima, ali kada je vama bila potrebna pomoc mnogi su vam znali okrenuti ledja. Uprkos svemu vi se zbog toga nikada niste promjenili.

Vjerni ste sebi bili i ostali. Ono sto je vama jako bitno je vasa poslovna sreca.

Ona vam pruza mogucnost da budete neovisni od bilo cije pomoci. Ta sreca u zadnje vrijeme nije bila na vasoj strani, ali to ce uskoro da se promjeni. Pred vama su velike promjene na bolje kada je vas posao u pitanju. Promjene koje vam uskoro slijede mnogo toga ce  u vasem zivotu promjeniti na bolje.

Pred vama je poslovna sreca kakvoj ste se  uvijek nadali, ali i za koju ste se iskreno borili. Novac ce vam stici i niko sretniji od vas nece biti. Pred vama je poslovna sreca koja ce  vam mnogo pomoci, ali vi ste tu srecu iskreno zasluzili.

 

SKORPIJA

Oni sto je za druge poslovna i materijalna sreca, za vas je ljubav ta koja vam najvise znaci u zivotu. Mnogo vam nikada nije bilo potrebno za srecu, ali ljubav jeste. Upravo ta ljubavna sreca vam nije bila  naklonjena, ali vi se iste nikada necete odreci. Za ljubav zivite, za ljubav se borite.

Iza vas jesu razocarenja, ali nikada se niste prestali nadati da ce biit bolje.

Vase nade i vasa ocekivanja ce uskoro biti ispunjena. Pred vama je naime susret sa velikom ljubavi koja ce vas zivot iz korijena promjeniti. Ljubavna sreca napokon pocinje da vas prati i niko sretniji od vas nece biti. Dolazi do velikih promjena koje ce vas zivot uljepsati, jer vama velika ljubav predstoji. Razocarenja u vaem zivotu pripadaju proslosti, jer sa osobom koju cete upoznati vi cete samo za veliku srecu znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2