SUTRA: Dan za SLAVLJE, jer ce jedan   zodijak KONACNO DOBITI VESTI koje DUGO CEKA!

SUTRA: Dan za SLAVLJE, jer ce jedan zodijak KONACNO DOBITI VESTI koje DUGO CEKA!

22. veljače 2021. 0 By Lala

OVAN

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce u ljubavi tokom sledecih nekoliko dana sve doci na svoje. Imate kraj sebe nekog ko vas jako voli i nekog kome je jako stalo. Zapravo je stvar u tome  da su sada  zvezde na vasoj strani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

 

Ono sto je cinjenica jeste da su sada zvezde na vasoj strani tako da je danas moguce i ono sto  vam deluje  nemogucim.

Neko bi vam danas mogao  izjaviti ljubav ali od vas zavisi hocete li mu dati sansu

BLIZANCI

 

Iako je utorak i tek je pocela nova radna sedmica vi ste vec umorni i niste   u elementu. Potreban vam je odmor ali ne zato sto imate mnogo posla vec sto je vase zdravlje sada naruseno. Bilo bi pametno da se odmorite.

RAK

Pred vama je dan koji vam nece doneti nista posebno. Mozemo da kazemo da ce itekako biti razloga za srecu tokom sledecih dana ali to nece biti danas. Imate priliku da se posvetite sebi i da se odmorite od svega.

LAV

Vi cete danas uzivati. Jedna druga vaga cini sve da vas osvoji i ocekuje vas jedno veliko iznenadjenje. Nema razloga da bezite od emocija cak  ako  vam je sada srce slomljeno.

Ona ce umeti da ga izleci.

DEVICA

Ono sto je vazno reci jeste da ovih dana  itekako imate razloga za srecu i za zadovoljstvo. Posvetite se sebi i slusajte glas svog srca jer bi ono moglo da vas odvede na put srece i uspeha  koliko vec danas.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2