YIN YANG SIMBOL koji ti je najljepsi OTKRIVA  sta te ocekuje u MJESECU MARTU!Biraj pazljivo!

YIN YANG SIMBOL koji ti je najljepsi OTKRIVA sta te ocekuje u MJESECU MARTU!Biraj pazljivo!

28. veljače 2023. 0 By Maja

SIMBOL BROJ 1

Ti si jakak osoba koja je odlucna da ce se u zivotu izboriti za sve ono sto joj je bitno. Tebi je tvoja sreca od velikog znacaja, ali moramo naglasiti da ti nikada nisi zelio srecu po svaku cijenu. Mnogo je toga u tvom zivotu sto tebe cini sretnom osobom, jer ti si bice koje zna da samo novac i uspjeh ne donose srecu. Veoma su skroman, jer ti zelis da se  izboris za srecu, ali ne zelis mnogo. Samo tek toliko da za sebe mozes reci da si postigao ono sto si zelio.

Ti si osoba koja je uvijek znala da cijeni sitnice  u zivotu, ali u narednom mjesecu tebi slijede velike promjene.

Jedan iznenadni novcani dobitak ce sve da promjeni, i ti ni sam neces moci vjerovati koliko srece u svom zivotu imas. Tebe ocekuje novcani dobitak koji ce ti omoguciti da ostvaris  sve svoje snove, i mnogo vise od toga. Tvoj izabrani simbol donosi veliko novcano blagostanje za kojim ti nikada nisi mnogo zudio, ali sreca ima svoje planove. Pred tobom je mjesec u kojem ces postici sve sto si imao u planu- Vrijeme je uskoro za najvecu srecu u tvom zivotu.

 

SIMBOL BROJ 2

Ti si bice koje zivi za ljubav i kada ti ljubavna sreca okrene ledja. Ti vjerujes da ces biti sretan u ljubavi i svoja osjecanja ne umijes da krijes. Ti si u ljubavi morao da se suocis sa velikim razocarenjima , ali uvijek si se nadao da ce se to pormjeniti na bolje. Nazalost nece, jer osoba sa kojom si sada u vezi tebi ce u narednom mjesecu slomiti srce.

Pred tobom su velike promjene koje ce te mnogo razocarati, jer voljena osoba ti priznaje da voli nekoga drugog.

Pred tobom je jedan tezak mjesec u kojem ces liti suze, ali to razocarenje ce ti samo pomoci da bude jaci. Mada ce ti biti tesko, na kraju ti iz svega toga izlazid kao pobjednik. Pred tobom je jedan bolan raskid jer ti si imao velike nade da ce ta veza uspjeti. Nazalost ocekuje te mjesec u kojem ces biti mnogo sam, jer trebace ti vremena dok i sam shvatis da je jednoj ljubavi dosao kraj.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2