LJUBAVNI HOROSKOP za  24.FEBRUAR:     Ovaj je ZAPOSTAVIO VOLJENU OSOBU,Rak NEMA VREMENA za LJUBAV…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24.FEBRUAR: Ovaj je ZAPOSTAVIO VOLJENU OSOBU,Rak NEMA VREMENA za LJUBAV…

23. veljače 2021. 0 By Lala

OVAN

 

Ako imate problema na polju ljubavi imajte na umu da ste za to sami krivi. Mnogo ste u poslednje vreme zapostavili neke voljene osobe  i mislite samo o vasem poslu,tako da nije nikakvo cudo sto ste emotivno prazni pa cak i unisteni iznutra. Morate vise da se  trudite ako zelite da sacuvate ljubav.

BIK

 

Vi  neke stvari u zadnje vreme zamerite svom partneru,a zaboravili  ste vaznu cinjenicu  da ste i sami radili te iste  stvari. Najbolje bi bilo kada  bi ste danas  bili realni i iskreni i shvatili da ne mozete od njega da trazite ono sto prvi vi ne dajete

 

BLIZANCI

 

Zaista  ste ludo zaljubljeni i ne date nikome  ni da pokusa da unisti vasu iskrenu vezu u kojoj ste iskreno srecni. No,bilo bi dobro kada bi ste se umesto toga sto cuvate svoje vise posvetili tome da priustite mnogo vise paznje voljenoj osobi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

 

 

Danas necete imati  vremena za ljubav. U planu ste da napravite neke vazne promene na poslu i to vam je sada najveci prioritet. Dobro bi  bilo kada bi ste u sled svega toga  nasli vremena i za ljubav i voljenu osobu ako ste u vezi.

 

LAV

 

 

Vama vas zivot trenutno lici na neku bajku. Niste ni sami svesni toga sta vas je u poslednje vreme snaslo. Ali  nikako da se opustite i da uzivate u onome sto ste dobili. Konacno volite i voljeni ste a vi se uporno plasite da   vam to neko ne oduzme mada nema razloga za to.

 

DEVICA

 

Veoma vam je krivo sto je vas partner u poslednje vreme toliko ljubomoran. To je ono sto vam zapravo najvise smeta iz prostog raloga sto mu ne dajete nikakav povod za to, ali nemojte to tragicno shvatati vec samo kao iskren dokaz ljubavi.

 

VAGA

 

Svesni ste da ne mozete dobiti sve sto pozelite ali ste ovog puta reseni da osvojite  srce jednog Jarca…  Cak i ako vam sada deluje da je to nemoguca misija. Prosto ne mozete da zamislite svoj zivot bez njega i idete na sve ili nista.]

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2