Onaj ko IZDA osobu rodjenu u OVOM znaku ce se VECITO KAJATI jer ga NIKO NE MOZE ZAMENITI!

Onaj ko IZDA osobu rodjenu u OVOM znaku ce se VECITO KAJATI jer ga NIKO NE MOZE ZAMENITI!

19. veljače 2024. 0 By Lala

Rec je o osobi rodjenoj  u znaku strelca.

Osoba rodjena u ovom znaku je  neko ko zeli svima da pomogne i prosto da se svakome nadje. On nikada nece okrenuti ledja ljudima oko sebe za koje zna da pate … Ali isto ce tako ocekivati da u tuznim i teskim trenucima oni njemu vrate na isti nacin.

Veoma se tesko upusta u  odnose i najveca istina     je da strelac ima tu potrebu da se prvo uveri u necije emocije pre nego toj osobi stavi do znanja da mu je do nje stalo. On je jednostavno takav zato sto zeli   da bude siguran kome poklanja svoje srce i svoje poverenje jer ga je prosto strah da bi se mogao razocarati i da bi na kraju mogao neko da mu slomi srce.

Shodno tome,kada dodje do toga da se strelac nekome   poveri on cini sve sto moze da ta osoba pored njega bude srecna…  Ali sa druge  strane moramo da naglasimo da ocekuje i od nje da mu ona na svakom mogucem koraku stavlja do znanja da ga voli i ceni. Prosto da zna da ga  ta osoba nikad nece ostaviti na cedilu i da nikad nece biti sam.

Pridruži se u našu GRUPU ako si STRELAC, i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Mana osobe rodjene u ovom znaku je to sto on ne zna da  prasta. Odnosno bolje reci ne zeli da prasta. Takav je. Kada mu  je do necega stalo on ce biti  spreman bas na sve ….  Braniti ono do cega mu je stalo svojim zivotom. Ali  i ako mu je stalo do nekoga, a ta mu osoba   ne  dokaze na delu sta prema njemu oseca i ne dokaze mu  da na nju moze da racuna  strelac ce otici. Onaj ko ga jednom ujede za srce,gubi ga za sva vremena.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2