RUZ koji ti je NAJLEPSI  je ODRAZ TEBE:  Izaberi i saznaces da li si  VERNA ili SKLONA FLERTU i  PREVARI!

RUZ koji ti je NAJLEPSI je ODRAZ TEBE: Izaberi i saznaces da li si VERNA ili SKLONA FLERTU i PREVARI!

28. travnja 2022. 0 By Lala

RUZ BROJ JEDAN:

Ti si dama koja je veoma snazna i stalozena. Umes da reagujes bas onako kako treba u svakoj mogucoj situaciji i jedna si od onih zena koje prosto znaju koliko vrede i koje shodno tome znaju sta zele i sta zasluzuju.

Kada je rec o ljubavi ti nemas problem sa tim da ucinis prvi korak ali moramo da naglasimo da    smatras da muskarac koji ne sme da ti pridje ne zasluzuje ni da te ima i to je ono  po cemu se vodis. Jer ti ne treba slabic i kukavica vec jak covek koji ce te voditi kroz zivot. Moramo da kazemo da si jedna od onih zena koje itekako znaju da zavedu muskarca i svakako uspevas u tome.

Ako ti je muskarac veran  i ako te tretira onako kako zelis i zasluzujes… Ti ces biti duplo bolja prema njemu. Moze se reci da ces paznju vratiti paznjom a  nepostovanje nepostovanjem. Verna si i odana i cinis sve da  usrecis muskarca. Ali ako dodje do toga da shvatis da te je  ujeo za srce i zamenio nekom drugom nece biti nemoguce da mu vratis istom merom. Oko za oko,zub za zub.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RUZ BROJ DVA:

Ti si jedna emotivna dusa kojoj je ljubav ono  najvaznije na svetu. Ti prosto zivis za to da te neko voli iskreno i kada imas dokaz toga onda ces biti  u stanju da okrenes svet naopako kako bi muskarac kojeg zelis bio srecan kraj tebe. Ne umes da    igras prljavo i jedna si od onih zena koje bas nikada nece sedeti na dve stolice. Ako si u  vezi onda cinis sve sto mozes da taj muskarac   bude srecan i spremna si na sve da ga zadrzis.  A ako osetis da je neko drugi  okupirao tvoje misli i tvoje srce onda ces biti iskrena.  Otvoreno ces reci  kako stoje stvari.

Ti si zena za koju je ljubav svetinja.

Ne igras prljavo i ne prastas ako  saznas da je neko  to uradio ma koliko da snazno tu osobu volis.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2