Izeberi sliku i saznaj da li ces u martu mjesecu imati SRECE u LJUBAVI ili ces LITI GORKE SUZE?!

Izeberi sliku i saznaj da li ces u martu mjesecu imati SRECE u LJUBAVI ili ces LITI GORKE SUZE?!

24. veljače 2021. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja mnogo cini za svoju ljuavnu srecu. Ljubav je tebi nesto posebno, jer ti bez ljubavi ne zelis da budes. Tvoje osjecanja su uvijek iskrena i nikada ne bi ti bio u stanju da iznevjeris osobu koju volis. Ti si bice koje voli cijelim srcem i kojem je ljubav sve u zivotu. Iza tebe su velika razocarenja sa kojima si morao da se suocavas, ali jaka osoba kao sto si ti ne odustaje od namjere da bude sretna.

Pravu srecu jos nisi pronasao, ali to ce u mjesecu martu da se promjeni. Pred tobom je susret sa jednom osobom koja ce tvoj zivot promjeniti iz korijena.

Velika ljubavna sreca tebe ocekuje, jer ti ces imati priliku da upoznas osobu sa kojom ces provesti svoj zivot. Mart u tvoj zivot donosi tvoju najvecu ljubav, i sigurno je da ces ti imati samo razloge za srecu. Ljubav napokon pocinje da te prati, i niko sretniji od tebe nece biti.

 

SLIKA BROJ  2

Ljubav je nesto sto je tebi jako bitno. Za ljubav ces ti sve uciniti, ali ipak nikada neces dozvoliti da se neko igra sa tvojim osjecanjima. Ti si bice koje vjeruje da uz mnogo ljubavi i rada na vezi , veza izmedju dvoje ljudi moze da bude uspjesna.  Ti si osoba koja mnogo pokusava da usreci voljeno bice, ali polako i ti primjecjes da ta ljubav vise nije kao prije.

Poceo si da imas  sumnje u svog parntera. U narednom mjesecu ti ce nazalost saznati da osoba za koju ti cinis sve  tebi nije vjerna.

Pred tobom ce biti jedno saznanje koje ce ti slomiti srce. Nece ti biti lako, ali ti ce smorati da se izboris  sa velikom tugim koja te ocekuje u mjesecu martu. Pred tobom su velike promjene , i dolazi ti jedan period koji ce ti jako tesko pasti. Vrijeme je i da doneses neke vazne odluke, jer ti ces voljenoj osobi zauvijek okrenuti ledja.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2