Izaberi SLOMLJENO SRCE i saznaj da li te ocekuje VELIKA LJUBAVNA TUGA!- Jedno je znak da ces MNOGO PATITI!

Izaberi SLOMLJENO SRCE i saznaj da li te ocekuje VELIKA LJUBAVNA TUGA!- Jedno je znak da ces MNOGO PATITI!

1. travnja 2022. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Tebe u zivotu nije velika ljubavna sreca pratila. Mnogo cinis za osobu koju zavolis, ali tu ljubav ne dobijas zauzvrat, bar ne onako kako ti to zasluzujes.

Postovanje i povjerenje u jednoj vezi tebi znace sve.  Bez toga ne zelis da budes, jer i sam si osoba koja postuje ljubav kao malo ko drugi. Osoba koja ti je trenutno ukrala srce, nazalost ce ga  i slomiti na hiljadi komada. Pred tobom je jedno veliko ljubavno razocarenje kakvom se nikada nisi mogao nadati.

Ti u vezu sa tom osobom ulazes mnogo, ali tvoj partner ce ti vratiti na jedan veoma ruzan nacin.

Jedna treca osoba ce sve da unisti, jer tvoja voljena osoba za koju cinis sve, zaljubit ce se u osobu koja ce sve promjeniti. Ti ces ostati slomljenog srca, mada to nikako nisi zasluzio. Pred tobom je velika ljubavna tuga, jer velike si planove imao sa voljenom osobom.

Umjesto srece i velike ljubavi tebe uskoro ocekuje slomljeno srce i velika bol. Jaka si osoba koja ce uspjeti da se izbori sa svojom tugom, ali istina je da ti nece lako biti. Pred tobom je uskoro jedan tezak period sa kojim ces se morati suociti, jer ljubavna sreca ti jos jednom okrece ledja.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SRCE BROJ 2

Ti si za ljubav spreman sve da ucinis. Zivis za ljubavnu srecu, jer ljubav je bila i ostala tvoja zivotna vodilja. Iza tebe su neka desavanja koja ti nisu lako pala, ali ti nikada nisi prestao da vjerujes u iskrenu ljubavnu srecu. Pred tobom su predivna desavanja jer ti ces uskoro da upoznas svoju veliku ljubav. Pred tobom je jedan susret koji ce mnogo toga u tvom zivotu da promjeni na bolje.

Sreca ce tebe pratiti i ti ces napokon saznati sta znaci biti iskreno voljen.

Ljubavna sreca je pred tobom kakvoj se ni sam nisi mogao nadati. Dolaze ti sretni dani u kojima ces ti samo za ljubavnu srecu znati. Jedno poznanstvo mijenja sve u tvom zivotu jer tebe ocekuje sreca kakva se ne desava cesto. Sa osobom koju ces upoznati ti ces postici mnogo u buducnosti jer to ce biti ljubav koja ce pomjerati sve granice. Velika sreca tebe ocekuje, ali tu srecu si ti iskreno zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2