LAV u LJUBAVNOJ SRECI, Vaga pred ZIVOTNOM ODLUKOM,  a OVAJ znak ce SAZNATI da je VOLJEN!

LAV u LJUBAVNOJ SRECI, Vaga pred ZIVOTNOM ODLUKOM, a OVAJ znak ce SAZNATI da je VOLJEN!

5. ožujka 2022. 0 By Maja

LAV

Vi ste zodijak kojem je ljubavna sreca u zadnje vrijeme okretala ledja. Vi ste bice kojem je ljubav sve u zivotu, ali sreca vas nije pratila. Vasa posljedna veza je bila sve samo ne ono sto ste vi ocekivali.

Vi ste sve cinili za vaseg partnera, ali on tu ljubav nije znao da cijeni.

Iza vas je jedno veliko razocarenje koje vam je slomilo srce, ali vi poslije toga niste prestali da vjrujete u ljubav. Naprotiv bili ste odlucni da cete i vi sresti osobu koja ce vama pruziti iskrenu ljubav kakvu i vi sami pruzate. Dugo ste sami jer praval ljubav vam se jos nije desila. Ali to ce uskoro da se promjeni. Pred vama je naime susret sa vasom velikom ljubavi koja ce u vasem zivotu sve promjeniti na bolje.

Pred vama je velika sreca kojoj ste se uvijek nadali, jer vi nikada niste digli ruke od ljubavi.

Sa osobom koju cete upoznati, razocarenja i tuga pripadaju proslosti. Ljubavna sreca je pred vama i vi cete itekako znarti da uzivate u njoj. Mnogo cete postici sa vasom velikom ljubavi, jer sve se mijenja na bolje u vasem zivotu.

 

VAGA

Vi ste bice koje je uvijek zanlo da donosi teske odluke. Ne plasite se promjena jer smatrate da su one dio zivota. Zodijak ste koji  pokusava da se izbori za svoju srecu i koji nikada ne odustaje od onoga sto je sebi zacrtao.

Uporni ste i vrijedni, i mnogo vam znaci da na poslovnom polju ostvarite mnogo.

U periodu koji je pred vama vi cete morati da donesete jednu odluku za koju i sami znate da ce sve u vasem zivotu da promjeni. Pred vama ce biti jedna poslovna ponuda koja vas vodi daleko. Inostranstvo ce biti vas cilj, ali takvu odluku nije lako donijeti. Mnogo toga ce se u vasem zivotu promjeniti na bolje ukoliko pristanete na tu poslovnu ponudu. U narednom periodu vi cete biti u velikoj dilemi jer koliko god zelite uspjeh, isto tako ne zelite da budete udaljeni od svojih najmilijih. Odluku samo vi mozete donijeti, ali ovaj put to vam nece tako lako pasti. Vi ste kovac svoje srece i samo vi mozete znati sta je najbolje za vas.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2