TOKOM VIKENDA:  Dva  zodijaka ce DOBITI NOVAC, jedan ce biti OSTAVLJEN, a  SUDBINA ima CUDNE PLANOVE za osobe rodjene u OVOM znaku!

TOKOM VIKENDA: Dva zodijaka ce DOBITI NOVAC, jedan ce biti OSTAVLJEN, a SUDBINA ima CUDNE PLANOVE za osobe rodjene u OVOM znaku!

25. ožujka 2021. 0 By Maja

OVAN

Tokom vikenda vas ocekuje velika novcana sreca. Nikada se ni sami toj sreci niste mogli nadati, ali ona napokon kuca na vasa vrata.

Bicete iznenadjeni ali sretni kao nikada do sada, jer toliko srece se vama inace ne desava.

 

BIK

Pred vama je vikend u kojem cete iamti priliku da samo uzivate. Vi cete biti sretni i zadovoljni sa sobom, i nista nece moci narusiti base dobro raspolozenje.

Pred vama je sreca koju ste i zaluzili.

 

BLIZANCI

Vi cete tokom vikenda morati da se suocite sa jednim velikim razocarenjem. Pred vama su naime velike nesuglasice sa vasim partnerom poslije kojih ce vam on okrenuti ledja.

Pred vama je raskid sa osobom koju volite najvise na svijetu, nece vam biti lako.

RAK

Vama je ovog vikenda sudjeno da vam sve bude po volji. Pred vama je velika novcana sreca koju cete rado podijeliti sa voljenom osobom.

Vas partner vam je uvijek bio velika podrska i vi znate kome treba da se zahvalite na velikoj sreci.

 

LAV

Ovaj vikend vama donosi ljubavnu srecu kakvoj se nikada niste mogli nadati.

Pred vama je jedan susret koj ice promjeniti sve. Vama slijede dani u kojima cete vi samo za ljubavnu srecu znati.

 

DJEVICA

Sreca vam je naklonjena kada je vas ljubavni zivot u pitanju. Pred vama su dani u kojima cete sa voljenim bicem samo uzivati.

Niko sretniji od vas nece biti jer napokon vam polazi za rukom da se udaljite od svakog stresa koji vas je do sada pratio.

 

Nastavaka na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2