VELIKI HOROSKOP za PRVI MARTOVSKI DAN za sve  znakove: Evo kako ce vam POCETI MESEC!

VELIKI HOROSKOP za PRVI MARTOVSKI DAN za sve znakove: Evo kako ce vam POCETI MESEC!

28. veljače 2021. 0 By Lala

OVAN

 

Danas imate zanimljiv dan na poslu, pa je moguce da udjete i konflikt sa pretpostavljenima jer uslovi rada nisu zadovoljavajuci. Trazicete ili bolje uslove ili povisicu sto njemu nece prijati nikako i pokusace da vas uceni , ali zna da bi izgubio kvalitetnog radnika. U ljubavi zauzete ceka lepo popodne provedeno u krugu porodice, a slobodni bi u vecernnjom casovima mogli dobiti zanimljiv poziv.Zdravlje je dobro.

 

BIK

 

Sve sto je moglo da podje naopako , danas je poslo. Imate toliko obaveza , a premalo vremena koje morate pametno da iskoristite da nebiste imali posledica po vase radno mesto i gubitak materijalne sigurnosti. Ukoliko ste resili da menjate posao danas je pravi dan za to. Samo dobro proverite uslove rada. U ljubavi zauzete ocekuje manja rasprava sa partnerom jer ste ga zanemarili, a slobodni ocekuju susret sa osobom iz proslosti. Cuvajte se u saobracaju.

 

BLIZANAC

 

Imate jedan jako radan i veoma konstruktivan dan ispred sebe. Sa kolegama cete raspravljate i omogucim novim projektima i realizacijom starih koje ste vec odavno zapoceli a nikako da ih privedete kraju. Sto se ljubavi tice, danas i slobodne i zauzete moze iznenaditi jedan kraci teloefonski poziv i poziv na pice koje necete odbiti, a zauzeti time rizikuju ostanak u vezi. Moguca glavobolja i bolovi u ledjima.

 

RAK

 

Dana vas prati jedna odredjena doza melanholije, i izgubili ste svu inicijativu za posao.Ako ste uskoro poceli sa sopstvenim biznisom, razmislite dobro koga pozivate u Vas tim jer nisu svi raspolozeni da vam pomognu da ostvarite dobit i za sebe i za njih., Pazite se ugovora koje niste dobro procitali i proverili. Slobodni ce dan provesti kuci uz film i kokice , dok bi zauseti mogli da posvete vise paznje partneru.

LAV

 

Danas ste dobro organizovani i veoma efikasni u obavljanju svih poslovnih zadataka. Imate dosta posla koji morate da obavite, ali za vas to ne predstavlja problem jer volite posao kojim se bavite. Pa i prekovremeni sti nisu vam opterecenje.Zauzeti pripadnici znaka bi mogli imati manju raspravu sa partnerom zbog manjeg priliva sredstava, a povecanja troskova. Slobodnima se savetuje da manje sede kuci, a da se vise krecu. U svoja cetiri zida necete nikoga upoznati. Zdravlje dobro.

 

DEVICA

 

Imate zelju da vas posao podignete za stepenik vise ali vam nedostaju sredstva i inicijativniji poslovni saradnici. Jedan prijatelj iz detinjstva dolazi sa dobrom idejom za posao. Saslusajte ga. To je bas ono sto zelite. Slobodni bi mogli sresti zanimljivu osobu u gradskom prevozu, a zauzeti da se posvete vise svojoj porodici, zdravlje je dobro ali biste mogli vise vremena da pronadjete za odmor

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2