ZADATAK za NAJBOLJEG: KOJA REC je SAKRIVENA medju OVIM BROJEVIMA?!

ZADATAK za NAJBOLJEG: KOJA REC je SAKRIVENA medju OVIM BROJEVIMA?!

5. ožujka 2022. 0 By Maja

Danas vam donosimo jednu skrivalicu za koju ce vam biti potrebno mnogo strpljenja. Vas zadatak danas je da medju brojevima koji se nalaze na slici pronadjete sakrivenu rijec.

Dragi nasi, skrivalica koju smo ovaj put za vas pripremili je jedna od tezih. Samo najbolji od vas ce uspjeti da pronadju rijec koju smo sakrili. Posto znamo koliko volite da rijesavate nase skrivalice i zagonetke i danas smo vam pripremili nesto veoma zanimljivo.

Kao sto vidite na slici se nalaze mnogi brojevi, ali medju njima su skrivena i slova od kojih vi morate da sastavite rijec koju od vas trazimo.

Ova skrivalica je jedna od tezih jer potrebno vam je odlicno culo vida kako bi medju ovim mnogim brojevima uspjeli da pronadjete i slova koja su sakrivena.

Mada ovaj zadatak nije jednostavan, mi ne sumnjamo da cete uz malo odovojenog vremena uspjeti da otkrijete koju rijec smo sakrili.

Posto znami koliko volite da rijesavate nase skrivalice, sigurni smo da cete i ovaj put pokazati koliko ste uporni u rjesavanju istih.

Naravno da rijec koju smo sakrili nije uocljiva na prvi pogled, i malo vremena cete morati odvojiti kako bi je pronasli. Znamo koliko ste uporni, tako da ni ovaj zadatak za najbolje od vas nece biti problem.

Nas cilj je uvijek da se lijepo zabavite i da provedete lijepo vrijeme dok pronalazite sakrivenu rijec.

Rijec koju trazimo se sastoji od pet slova, toliko vam smijemo otkriti. Ostalo je na vama da otkrijete o kojoj rijeci se radi. Naravno da kao i uvijek na sljdecoj stranici mozete pronaci ozanceno rjesenje.

Kao uvijek igramo fer i nadamo se da cete na sljedecu stranicu samo preci kako bi uporedili da li ste bili u pravu sa vasim rjesenjem za danasnju skrivalicu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2