KOCIJA SRECE koja te PRIVLACI NAJJACE otkriva da li ces USKORO UZIVATI u velikoj SRECI i LJUBAVI!

KOCIJA SRECE koja te PRIVLACI NAJJACE otkriva da li ces USKORO UZIVATI u velikoj SRECI i LJUBAVI!

21. lipnja 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI KOCIJU

SRECE BROJ JEDAN:

Ako ste izabrali kociju srece broj jedan, izabrali ste onu belu. Bas onu koja simbolizuje nasu ljudsku cistotu, dobrotu, nase postenje i sve sto je sveto. Izgleda da ste od onih koji ceznu za srecom     i da ste neko ko vrlo rado svima daruje ljubav.

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ste vi neko ko ce u narednim danima upoznati jednu posebnu osobu.

Mnogo jako umete da volite i cinjenica je da ste prosli kroz pakao kada je  ljubav u pitanju ali vam slede dani tokom kojih cete     shvatiti da je vredelo cekati da prava osoba udje u vas zivot.

Krajem marta ce sve doci na svoje i vi cete tada moci da kazete da ste srecni kao sto nikada niste bili. To je bas ono sto ste zeleli vise od svega.

To je bas ono sto je vase srce i   zasluzilo. Vasa dobrota nema granicu.

 

AKO STE IZABRALI KOCIJU

SRECE BROJ DVA:

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas cekaju dani tokom kojih cete shvatiti da imate u svojoj blizini nekog ko vas jako voli.

Rec je o osobi koja vam je veoma bitna, ali samo kao prijatelj i nikada vam nije ni palo na pamet  da se medju vama desi nesto vise od toga.

Ali, sudbina ima cudne planove a nema sumnje da vas ta osoba iskreno voli vec neko vreme. I da je samo pitanje dana   kada ce joj napokon biti jasno da ne vredi vise da krije ono sto oseca.

Moguce je da ce vam   vec u toku naredne sedmice priznati sta je ono sto oseca.

I vi cete sasvim sigurno biti  sokirani njenim priznanjem jer vam nikada nije palo na pamet da ta osoba zeli  bilo sta  sa vama.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2