Pred OVIM znacima je POMIRENJE sa  BIVSIMA, jer je to LJUBAV koja NIKADA NIJE PRESTALA!

Pred OVIM znacima je POMIRENJE sa BIVSIMA, jer je to LJUBAV koja NIKADA NIJE PRESTALA!

14. ožujka 2024. 0 By Maja

BIK

Vi ste zodijak koji vjeruje u ljubav kao malo ko drugi. Vama je ljubav uvijek bila na prvom mjestu, jer vi se nikada niste zeljeli odreci svoje ljubavne srece. Ipak iza vas su neka desavanja koja su vam jako tesko pala, kao na primjer raskid sa vasom velikom ljubavi.

Tu osobu ste voljeli kao nikoga drugog, ali zajednicka sudbina kao da vam nije bila sudjena.

Uprkos svemu vi tu osobu nikada niste mogli izbrisati iz svog srca. Vasa bivsa ljubav vam nije izlazila iz misli, jer ti osobu ste voljeli i volite i dan danas. Ono sto vi mozda ne znate je da i vas bivsi partner nikada nije prebolio. Volite se , a niste zajedno sto ce uskoro da se promjeni. Pred vama  je susret sa bivsom ljubavi i poslije tog susreta oboje cete znati da ste vi prosto stvoreni jedno za drugo.

Pomirenje slijedi i vi cete oboje biti odlucni da vasoj ljubavi pruzite jos jednu sansu.

Novi ljubavni pocetak je pred vama kojem ste se od raskida uvijek potajno nadali. Uskoro niko sretniji nece biti, jer vama se vraca vasa velika ljubav za koju ste mislili da vam se nikada nece vratiti.

 

BLIZANCI

Ljubav je bila i ostala vasa zivotna vodilja, jer vi kada volite, volite cijelim srcem i dusom. Ljubav vas je u proslosti i kostala mnogo boli , ali to vas nije sprijecilo da se nadate da ce vam krenuti na bolje. Vas bivsi partner je bio vase sve, ali on je vas mnogo volio. Desavanja koja su pratila vasu uspjela su da tu vezu i raskinu.

Bilo vam je tesko, ali uvijek kao da ste se potajno nadali da cete se pomiriti sa bivsom ljubavi.

Mnogo volite svog bivseg partnera, i nikog drugog ne zelite. Uskoro ce vasa velika zelja da se ostvari, i vi cete se pomiriti sa vasom bivsom ljubavi. Pred vama  je nova sreca sa starom ljubavi.

Ovaj put oboje cete se boriti da vasa veza uspije i necete tako lako pustiti da joj dodje kraj.

Ljubav moze sve da pobijedi, pa i neke probleme iz proslosti. Pred vama je velika sreca jer nadali ste se pomirenju, i ono ce i da se desi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2