IZABERI CIGANSKU KARTU i SAZNAJ kakav ce ti biti MART – jedna je znak da ces ga PAMTITI po BOLU i GUBICIMA!

IZABERI CIGANSKU KARTU i SAZNAJ kakav ce ti biti MART – jedna je znak da ces ga PAMTITI po BOLU i GUBICIMA!

3. ožujka 2021. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja se je do sada morala suocavati sa raznim zivotnim iskusenjima. Uvijek si pokusavao da das sve od sebe kako bi napokon sreca i tebe pogledala.

Desavaju se trenuci srece, ali u tvom zivotu losi dani znaju vrlo brzo da se vrate. Ti si jaka osoba koja nikada nece dozvoliti da je tuga savlada. Boris se i suprostavljas sudbini kao malo ko drugi. Ti zelis srecu i ne plasis se da se za tu srecu i izboris.

Pred tobom su dani u kojima ces jos jednom morati da se suocis sa tugom i boli, jer desava se nesto sto ce tebe mnogo razocarati.

Imao si velike planove, ali oni se u ovom mjesecu nece ostvariti. Jako tesko ce ti to pasti, ali ti si bice koje nikada nije zeljelo da odustane.

Kao sto si se do sada borio sa losim danima tak oces to uciniti i ovaj put. Pred tobom jeste razocarenje, ali ti ces iz svega sto je pred tobom izaci samo jaci i uporniji da se izboris za ono sto ti je bitno.

 

KARTA BROJ 2

Ti si uvijek znao sta zelis, ali i kako da se za to izboris. Veliki si borac za svoju srecu, jer ti nikada ne odustajes. Vjeran si sebi i svojim principima i kada je najteze.

Osoba si koja zna da sreca ne dolazi uvijek sama, vec da se za nju ponekad moras dobro potruditi. Neka desavanja koja su iza tebe nisu ti lako pala, ali ti si bio odlucan da se ne predas bolu.

Zelis srecu, i sreca ce tebe u ovom mjesecu i pogledati. Dolaze to sretni dani u kojima ces postici mnogo vise nego sto si to imao u planu.

Pred tobom je sreca kakvu nisi mogao ni zamisliti jer sve sto si naumio, ti ces i ostvariti. Vrijeme je da sreca pokuca na tvoja vrata i problemi koji su te pratili pripadaju proslosti.

Mnogo toga ce se tokom ovog mjeseca promjeniti ali na tvoju srecu samo na bolje. Dolaze ti divni i sretni dani.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2