LJUBAVNI   HOROSKOP za 4. MART:  LJUBAVNI IZAZOV u najavi –  neko mora da UCINI PRVI KORAK!

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. MART: LJUBAVNI IZAZOV u najavi – neko mora da UCINI PRVI KORAK!

3. ožujka 2021. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je danas izazov koji morate da predjete. Odnosno morate pre svega da shvatite sta je ono sto zelite   odnosno da li ste    zaista  u stanju da u jednoj osobi vidite samo prijatelja… Jer su velike sanse da cete upasti u zamku i da ce vas ta osoba nenamerno zavesti.

 

BIK

Samoca vam   trenutno jako prija.   Ono sto je vaznije od svega je upravo cinjenica da iako zelite da vas neko iskreno voli ne zelite da to bude bilo kO. I zato nalazite nacina da uzivate u svojoj samoci i slobodi dok cekate da u vas zivot konacno useta osoba koja ce moci da vam pruzi sve ono sto vam je potrebno….

 

BLIZANCI

Osoba  koja je nedavno usla u vas zivot ce danas pokusati da vam se priblizi. Jasno je da vi u njoj vidite samo prijatelja ali istini za volju dugo ste sami i mozda  bi vam prijalo da se nesto konacno desi na vasem emotivnom polju. Nema razloga da bezite od ljubavi.

 

RAK

Pred vama je miran dan ali on bi samo mogao  biti zatisje pred   buru jer su pred vama dani kada ce vas partner zeleti da zna na cemu je sa vama. Ako vam vec nije iskreno stalo…. Onda se pripremite za to da mu to otvoreno kazete iako znate da cete ga povrediti.

 

LAV

Nemojte se inatiti. Cuvajte ono sto imate i shvatite vec jednom da vam nece pasti kruna sa  glave ako ucinite prvi korak te ako nekome priznate sta je ono sto osecate…  Pozovite osobu koju volite i sve joj recite. Ona ce to umeti da ceni.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2