Ono sto PRVO VIDIS na slici OTKRIVA  KOJE PROMJENE MORAS da NAPRAVIS u ovoj godini da bi IZBJEGAO LOSE STVARI!

Ono sto PRVO VIDIS na slici OTKRIVA KOJE PROMJENE MORAS da NAPRAVIS u ovoj godini da bi IZBJEGAO LOSE STVARI!

9. ožujka 2023. 0 By Maja

AKO SI PRVO VIDIO VILU:

Ti si osoba  koja mnogo cini za druge, ali i koja cesto previse vjeruje pogresnim ljudima. Za tebe se ne moze reci da si naivav, ti si prosto osoba koja ima dobru dusu, i koja zeli da u svakoj osobi vidi samo dobro.

Mnogo te je tvoja dobrota so sada kostala, ali ti nisi zelio da se zbog toga promjenis.

Ti si odlucan da ostanes takav kakav si, ali neke promjene moras donijeti ukoliko zelis da te zaobidju losa desavanja. Losa desavanja dolaze sa losom ljudima, a takvih je nazalost oko tebe mnogo. Ljudi koji ti glume prijatelje a to zapravo nisu. Ti moras da pobjedis svoje strahove  i da okrenes ledja osobama za koje i sam znas da ti ne donose nista dobro.

U buducnosti ces imati mnogo vise srece ukoliko dopustis da oni pravi prijatelji ostanu, a pogresnim pozeli sretan put.

Svoje odluke si uvijek donosio srcem, ali ti moras i da realno pogledas na desavanja oko sebe. Mnogi problemi ce tebe zaobici ukoliko se zauzmes za sebe i svoju srecu. Ne moze se reci da si do sada donosio najbolje odluke , ali to moras da promjenis zarad svoje srece. Tebi je lijepa buducnost sudjena samo ako budes slusao sebe, i ako prestanes da  opravdavas greske drugih.

Promjene koje ti moras napraviti tebi ce od velike koristi biti.

Ti jesi jedna predobra dusa, ali i tebi je potrebna  sreca za koju se tako dugo boris. Ta sreca ce tebi biti naklonjena kada se okruzis pravim ljudima koji tebi samo dobro misle i koji nece stajati na putu ka tvojoj sreci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2