Izaberi ZAGRLJAJ i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU!- BIRAJ PAZLJIVO jer jedan je znak BOLNOG RASTANKA od VOLJENE OSOBE!

Izaberi ZAGRLJAJ i saznaj svoju LJUBAVNU SUDBINU!- BIRAJ PAZLJIVO jer jedan je znak BOLNOG RASTANKA od VOLJENE OSOBE!

26. siječnja 2022. 0 By Maja

ZAGRLJAJ BROJ 1

Ljubavna sreca je za tebe nesto sto ne dolazi tek tako. Ti se za svoju srecu boris, jer ne ocekujes da se desi cudo. Postoje trenuci kada ti u ljubavi ne ide sve onako kako ti zelis, ali ti pokusavas da se izboris za ljubav koja je tebi uvijek bila na prvom mjestu.

Ti si osoba koja zeli da ima srece u ljubavi, ali i neko ko zna da mora da se suoci sa kompromisima ukoliko ne ide onako kako zelis. Mada tebi ljubavna sreca nije uvijek bila posebno naklonjena ,ti nikada nisi prestao da se nadas , ali i boris za istu.

Razocarenja su tebe pratila , ali ona nisu mogla da promjene tvoj stav. Ti srecu u  ljubavi zelis  i od nje nikada neces odustati.

Ljubavna sreca tebe i ocekuje, jer uskoro se desava nesto predivno. Ti ce sresti jednu osobu koja ce sve promjeniti. Ti ces sresti svoju srodnu dusu koja ce samo radost u tvoj zivot donijeti. Sreca u ljubavi ce tebe u buducnosti pratiti i na tvojoj strani ce biti osoba  koja ce ti pruziti svu ljubav ovog svijeta.

Zagrljaj kojeg si izabrao sluti ljubavi za cijeli zivot, jer sa osobom koju ces upoznati ti ces postici mnogo. Mozda mnogo vise nego sto si se i sam tome mogao nadati.

 

ZAGRLJAJ BROJ 2

Ti si uvijek imao veliko postenje prema voljenoj osobi, jer ti si iskren i vjeran partner koji cijeni ljubav. Usponi i padovi su iza tebe, ali ti si uvijek bio odlucan da ces se izboriti za ljubav koja tebi mnogo znaci. Ipak i sam u zadnje vrijeme primjetis promjene koje ti stvaraju veliku sumnju . Tvoj partner kao da nesto od tebe krije, ali ti ne zelis da vjerujes da bi on tebe mogao razocarati. Povjerenje postoji, ali sumnje ce to povjerenje uskoro narusiti.

Tvoje sumnje da u partnerovom zivotu nisi jedina ljubav ce se ispostaviti kao tacne. Nazalost pred tobom je raskid, jer ti preko nekih desavanja prosto neces moci preci.

Velike promjene su pred tobom koje ce te  mnogo razocarati, ali ti preko svog ponosa neces zeljeti preci. Ti ces saznati nesto sto cete natjerati da doneses jednu odluku koja ti nece lako pasti, ali sa tom odlukom ces pronaci svoj mir. Nece ti biti lako, ali ti si jaka osoba koja ce se jos izboriti za svoju srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2