LJUBAV , IZDAJA, ili VELIKI NOVAC: Slika koju izaberes otkriva sta te ocekuje u danima koji dolaze!

LJUBAV , IZDAJA, ili VELIKI NOVAC: Slika koju izaberes otkriva sta te ocekuje u danima koji dolaze!

17. ožujka 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je mnogo toga cinila kako bi je sreca napokon pocela pratiti. Veliki si borac za svoju srecu koji nikada nece tako lako odustati. Ti se boris i kada je najeteze, jer tebi tvoja sreca mnogo znaci. Uvijek si se borio posteno i mada tvoj put nije bio jednostavan ti si se sa problemima znao suociti.

Ti zelis srecu i ne plasis se da se za tu srecu i boris onako kako samo ti to znas.

Pred tobom su u danima koji dolaze velike promjene. Naime tebi ce poci za rukom da postignes nesto na poslovnom polju sto ce ti biti od velikog znacaja. Jedna poslovna ponuda ce biti pred tobom kojoj neces moci odoljeti.

Mada ces se morati suociti sa velikim promjenama, ti ces ipak donijeti odluku koja ce tebi ici u korist.

Nema sumnje u to da ces ti i zaraditi velike novce, jer mada tebe ceka velika odgovornost, ti ces uspjeti da se izboris za svoju srecu. Novcana sreca koja tebe ocekuje mnogo toga ce da promjeni jer ti ces ostvariti ono sto si uvijek zelio.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SLIKA BROJ 2

Ti si bice koje zeli da vjeruje da je svako dobar u dusi kao i ti sam. Veliko povjerenje imas u neke ljude koji ti ne misle samo dobro,  ali ti to ne zelis da vidis. Ti si osoba koju krasi velika dusa, ali upravo zbog tvoje velike dobrote si morao mnogo da patis.

Neki ljudi su te u proslosti izdali, ali nazalost isto to te ocekuje i u danima koji su pred tobom. Jedna osoba kojoj mnogo vjerujes vrlo brzo ce da izda tvije povjerenje.

Pred tobom je velika izdaja od strane osobe koja ti znaci mnogo. Veliko razocarenje je pred tobom sa kojim ces se morati suociti i poslije kojeg nista vise nece biti isto.

Osoba koju trenutno nazivas svojim velikim prijateljem  ce ti slomiti srce, ali ti se neces svetiti.

Ona je ta koja gubi iskrenog prijatelja a ne ti. Nece ti biti lako, ali nekim osobama si davno morao reci zbogom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2