SRECA ili VECNA NESRECA: Izaberi SLIKU i saznaj da li si ZASLUZIO da te  ZIVOT KAZNI!

SRECA ili VECNA NESRECA: Izaberi SLIKU i saznaj da li si ZASLUZIO da te ZIVOT KAZNI!

20. ožujka 2024. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek nastojala da koraca postenim putem. Ali, i ti imas svoje greske kojih se ne stidis jer znas da su one dio zivota. Ti si neko ko se mnogo bori da postigne sto vise u svom zivotu. Mada ti to ne polazi uvijek za rukom, ti se boris. Osoba si koja nikada nije zeljela da odustane od svojih ciljeva, ma koliko se oni ponekad cinili nedostizni. Nikada nisi zelio da drugima ucinis nesto lose.

Ti si osoba kona samo zivi svoj zivot i koja se ne petlja u tudje. Jako ti je bitno da te ljudi postuju, kao sto i ti nastojis da postujes sruge.Istina  je da si pravio greske u svom zivotu, ali zbog toga tebe zivot nece kazniti. Greske koje si ti pravio najvise stete su donosile tebi, nikada drugima. Tebe ce pratiti sreca, mada ce biti dana u kojima ti sigurno nece biti sve po volji. Vjecna nesreca tebe nece pratiti, ali ti to nisi ni zasluzio. Greske koje si pravio nisu povrijedile druge ljude, vec samo tebe.

 

SLIKA BROJ 2

Ti si osoba koja je uvijek znala sta zeli, i koja se nikada nije obazirala na misljenje drugih ljudi. Imas svoj cilj, i ne maris da li ces na tom putu so svog cilja bilo koga povrijediti. Osoba si koja zeli uspjeh za sebe, ali koja nije tako cesto spremna da pomogne drugima. Nema nista lose u tome sto se ti za sebe boris, ali ti u tome znas da pretjeras. Ne maris za tudja osjecanja, ali upravo to je nesto sto bi trebao poceti ciniti.

Posebno prema jednoj osobi nikada nisi ispao posten, mada te je ta osoba mnogo voljela. Zbog svojih ambicija, tu osobu si mnogo povrijedio, i zbog toga tebe ocekuje vjecna nesreca. Ta nesreca nije nesto sto ti ne mozes promjeniti, pitanje je samo da li ti i zelis da se promjenis. Ukoliko shvatis da su i druge osobe bitne, a ne samo ti mozda i uspijes da zaobidjes vjecnu nesrecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2