Ako  izaberes jedno  SANDUCE saznaces   sta te ceka  u NOVOM RAZDOBLJU TVOG   ZIVOTA!

Ako izaberes jedno SANDUCE saznaces sta te ceka u NOVOM RAZDOBLJU TVOG ZIVOTA!

23. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ JEDAN:

Osobe koje su izabrale  sanduce broj jedan, izabrale su noveo poglavlje svoga zivota. Imaju puno dilema koje stoje ispred njih. Trebali bi da jednu po jednu, sagledaju, dobro razmotre, i rijesdavaju.

Vjerujte, nista se samo od sebe nece rijesiti. Ako ste u mogucnosti da nesto promjenite, ucinite to. Suvise ste pasivni. Probudite se, razdrmajte spavalicu u sebi. Otreznite se i pocnite zivjeti svoj zivot.

To se tice samo vas i nikoga drugoga. Ono sto trebate uraditi samo vi, uradite. Ono zbog cega treba vasa odluka, donesite je. U vase ime niko ne moze odlucivati, ono sto se tice samo vas.

Bilo jemnogo puta da drugi odluce umjesto vas. Sada je drugacije. Sanduce vas je stavilo na zadatak. Imate nesto da obavite , pa tako da ostvarite pravo na ovaj dokumenat koji se nalazi u sanducetu.

U njemu lezi tajna, a tajnu cete otkriti ako ispunite uslov. Kada to obavite, nesto je vase. Vrlo vrijedno, i veliko, sto ce reijesiti vasu egzistenciju.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

Osobe koje su izabrale sanduce broj dva su od onih osoba koje ceka ono sto nikada nisu ocekivali. Vi cete otvaranjem postanskog sanduceta, otvoriti novo poglavlje u svome zivotu. Ceka vas novo zivotno razdoblje.

Ostvarice se neki vasi davno sanjani snovi, sanjani i nedosanjani.

Odavno ste mastali o mnogo cemu. Od vasih mnogih snova, vi niste ostvarili gotovo nista.

Ostala je samo vasa pusta masta. Samo pusti snovi i vasa nada da ce nekada biti bolje za vas i vase najdraze.

Borba je bila vasa svakodnevica. Za opstanak u zivotnim prilikasma koje nisu imale izlaza. Borba za opstanak i izlazak  kao pobjednik, cak kada nije bilo pobjede.

Sanjajuci neki novi i bolji zivot, prosle su najbolje godine vaseg zivota. Sazreli ste kao licnost, a niste mrdnuli iz mjesta u kojem ste rodjeni.

Vecina vas nije vidjela ni more, ni banju ili neko ljetovaliste. Niste putovali u velike gradove, u strane zemlje.

Ljepote koje postoje, nisu vidjene vasim okom, osim na razglednici.

Postansko sanduce vam otvara novo poglavlje u zivotu. Stari clan familije, u godinama i na kraju zivota, ostavlja vam sve sto ima. Stan i svoju zaostavstinu, ali u dalekoj zemlji. Imate uslov da proputujete. Vasi snovi se ostvaruju.

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Osobe koje su izabrale sanduce broj tri, osim onoga sto imaju, dobili su jos nesto. Kazu od viska ne boli glava!

Kada otvorite dokumenat koji je stigao, mozda vas zaboli glava. Vasa stara baka po blizoj liniji, poziva vas kao najmladjeg clana.Imate ponudjen put i boravak u dalekoj zemlji, preko kontinenta.

Vi ste sokirani, i ponudom i saznenjem da cete mozda putovati. Imate kartu, troskovi su rijeseni.

Ne smijete oklijevati. Dat vam je uslov na mjesec dana da dodjete. Zato se pocnite spremati. Zasto da ne pokusate zivot od nule.  Posto ste mladji clan familije, mozada vam baka sprema i  jos nesto sto vam nece otkriti dok ne odete.

Zato pakujte kofere i idite, sa srecom. Vjerujte da je sreca na vasoj strani. Ako se bojite dalekog puta podjite sa nekim iz porodice.