LJUBAVNI HOROSKOP  za 12. MART:    Ovnovi, SMANJITE OCEKIVANJA ako ne zelite da se RAZOCARATE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. MART: Ovnovi, SMANJITE OCEKIVANJA ako ne zelite da se RAZOCARATE!

11. ožujka 2021. 0 By Lala

SKORPIJA

Usamljeni ste i nemate problem da to priznate ali cutite zato sto prosto znate da ne vredi.  Mozda bi ste mogli vise vremena da posvetite sebi,da radite stvari koje vam prijaju a ne samo  da idete sa posla na posao. Zato i jeste tuzni.

 

STRELAC

Voljena osoba krije nesto od vas i to je sasvim sigurno i umesto sto se ponasate kao da ste slepi  pokusajte da otkrijete o cemu je rec.  Naravno da to nece  biti jednostavno a ni lako,ali bar cete znati da li vam je i dalje odana i verna.

JARAC

Mozda  je najbolje da od jedne osobe dignete ruke na vreme dok jos nije prekasno i dok vam nije potpuno slomila srce. Istina je da ste  iskreno zaljubljeni i da dajete sve od sebe ali je najbolje da prihvatite istinu ma koliko da gorka bila.

 

VODOLIJA

Ovo nece biti idealna prilika za ljubav ako ste slobodni i sto pre to shvatite to je bolje za vas. Danas se fokusirajte na posao i na slicne stvari,druzenje sa prijateljima… Bilo sta,samo neka vam ljubav ostane u drugom planu.

RIBE

Nemojte praviti planove za danas jer bi ste mogli da se razocarate. Danas nazalost nista nece biti kako ste se nadali. Ako ste u vezi budite spremni na veliku svadju koja ce nastati zbog ljubomore.

Stranice: 1 2