IZABERI i saznaj: Je li vam sudjeno DA PREBOLITE NEPREBOLNU LJUBAV?

IZABERI i saznaj: Je li vam sudjeno DA PREBOLITE NEPREBOLNU LJUBAV?

12. ožujka 2021. 0 By Lala

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ DVA:

Vas slika asocira na osjecaj slobode, i nesputanih osjecanja. I vi se samo sjecate sitnica. Sve ste zaboravili iz svoje proslosti. Ostale su samo neke slike ili slicice. Sve vezano za neke vase male i sitne ljubavi. Ostalo je u vremenu necije mladosti koja je bila dio te iste prirode.

I vi ste kao i drugi imali male i velike ljubavi. Imali ste svoje ljubavne brodolome, kao vecina ljudi. Neki su sretni, neki manje sretni. A li svi su zaljubljeni, ili su bili, ili ce biti.

Vas ne drzi mjesto, vrijeme ,niti trenutak. Vi ste imali malu romansu, male ljubavi, koje ste zaboravili. Da su bile velike, zivjele bi i danas. Ostale su u moru uspomena.

A more uspomena je beskonacno veliko. Mojih, tvojih , svacijih. Uspomene koje blijede ,neke pozute.

Neke nikad ne izblijede.

 

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ TRI:

Vi ste od onih koji su izabrali  sliku jedne snjezne zime. Uprkos sadasnjem proljecu, vi se najezite od hladnoce. Sjetite se jedne hladne i snjezne zime. I jedne svoje davne i neprebolne ljubavi.

Desila se jedne zime, kada su borovi bili okiceni snijegom. Vase su stope ispisale trag i u snijegu, i u vremenu.

Bila je to ljubav na prvi pogled. Jedna od onih velikih ljubavi koje se dese i nikada ne prestanu.

Ali na zalost koja se rijetko kada ostvari. Uvijek koce okolnosti koje se isprijece. Ili su to principi nasih roditelja, ili mladost koja je na pragu.

Bilo kako bilo, i vasa je bila jedna od onih koje moraju da umru. I vasa je ljubav bila od onih, koje se ne mogu niti preboljeti, niti ostvariti.

A voljeli ste oboje. I danas je isto. Godine su prosle, nestale. Vasa je ljubav ostala. Jos je ziva. Nije vam bilo sudjeno da je prebolite. A niste je mogli ostvariti tada.

Danas kada biste se sreli, ne bi dozvolili bilo cemu da vam stane na put.

Stranice: 1 2