Izaberi MAGICNU KNJIGU i saznaj kakva desavanja su ti ZAPISANA do KRAJA GODINE?!Biraj pazljivo jer jedna je ZNAK VELIKE TUGE!

Izaberi MAGICNU KNJIGU i saznaj kakva desavanja su ti ZAPISANA do KRAJA GODINE?!Biraj pazljivo jer jedna je ZNAK VELIKE TUGE!

23. ožujka 2024. 0 By Maja

KNJIGA BROJ 1

Ti si osoba koja se je uvijek borila za svoju srecu, ali koja nikada nije imala najvecu srecu kao neki tvoji prijatelji. Ali ti nisi ljubomorna osoba, vec se radujes za njihov uspjeh, jer ti si jedna dpbra dusa koja svakome zeli samo dobro.  Ti si radujes tudjoj sreci, ali to se za neke osobe koje tebe okruzuju ne moze reci.

Ti si bice koje u svakome zeli da vidi samo ono dobro, i ti nikada neces da biti zla osoba. Uvijek si bio dobar u dusi, mada tvoj zivot nikada nije bio bajka.

Tvoja sreca je tebi jako bitna, ali i sreca drugih ljudi tebi nije svejedna. Tebi ce do kraja godine mnogo toga poci za rukom. Tvoja dobrota ce biti nagradjena, jer sudbina sa tobom ima predivne planove. Tebi ce poci za rukom da ostvaris jedan veliki san koji ce ti pomoci da ostvaris sve sto si imao u planu.

Pred tobm je sreca kakvu ni sam nisi mogao zamisliti, jer ti si svaku mrvicu srece koja je pred tobom iskreno zasluzio.

Velike promjene ce se desavati tokom godine, ali te promjene ce tebi samo dobro donijeti. U knjizi koju so izabrao je zapisano da ces biti sretan covjek.

 

KNJIGA BROJ 2

Ti si osoba koja tacno zna sta zeli. Uvijek si imao svoje ciljeve od kojih  nikada nisi zelio da osustanes. Ti si uporna i jaka osoba koja pokusava da se izbori za svoju srecu. Nemas mnogo podrske od drugih ljudi, ali ti tu podrsku i ne ocekujes.

Naucio si da se samo boris za sebe, i tebi nije potrebno da te drugi sazaljevaju, to sebi nikada neces dozvoliti.

Ponos veliki tebe krasi, ali taj ponos mi tebe tokom ove godine mogao da kosta mnogo. Pred tobom ce naime biti jedna poslovna ponuda koja bi mogla sve da promjeni.

Ti ces dobiti jednu poslovnu ponudu koja bi tebi donijela velike novce.

Ali  ti ces imati sumnje i ponovo ce tvoj ponos stajati na putu ka velikoj sreci.

U knjizi koju si izabrao tebi je zapisano da moras da se posvetis svojoj sreci, i da svoj ponos ostavis u stranu.

Ukoliko zelis srecu, moras da budes osoba koja ce znati procjeniti kada treba da popusti i da se svojoj sreci prepusti. Inace neces neces moci da ostvaris nista od onoga sto si imao u planu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2