OVA TRI ZNAKA ce imati NAJVISE SRECE  u narednoj  sedmici!

OVA TRI ZNAKA ce imati NAJVISE SRECE u narednoj sedmici!

17. ožujka 2023. 0 By Lala

BIK:

Ljubav:

Za vas nema krize jer ste rijesili nesuglice sa partnerom. Imali ste ih dosta u prethodnom periodu. Bilo ih je za koje ste mislili da se nece rijesiti. Sada ste zadovoljni. Smatrate da to je bilo lose da je ostalo iza vas. Sa partnerom izgladjen odnos, svakim danom ide na bolje. Mnogo razgovarate, dogovarate se i tako pravite planove za sledece dane.U narednoj sedmici ce vam se desiti nesto toliko lijepo. Zaboravicete da ste ikada imali problem.

To lose sto je bilo, bio je ispit osjecanja. Sada znate da ste sigurni jedno u drugo.Dolaze vam sve bolji dani.

Posao:

Sto se posla tice vi to nekako usjevate da drzite pod kontrolom. Nikada ne date da vam se gomilaju obaveze. Zato vrijedno radite, dan za danom. Imacete uspjesnu nedelju. Mozda bude neke male povisice na kraju nedelje. Dobro ce vam doci, jer cete kupiti nesto od toga novca sto ste htjeli za porodicu. Slijedi vam jedan poslovni put, na kracu relaciju.Posebno ce vas radovati, sto cete moci povesti partnera. Samo nastavite tako.

Zdravlje:

Uglavnom je dobro. Nekako drzite pod kontrolom.  Cesto vam se desavaju stresne situacije na poslu, ali podnosite nekako. Nemojte da trpite dugo opterecenja u grudima. Kada osjetite umor, uvijek sjednite ili lezite. Posao nece pobjeci, a vi cete se odmoriti.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2