PRECIZNO PREDVIDJANJE samo ZA SLOBODNE: Izaberi AMORA i saznaj da li ti je SUDJENO da UPOZNAS VELIKU LJUBAV ili da OSTARIS SAM?!

PRECIZNO PREDVIDJANJE samo ZA SLOBODNE: Izaberi AMORA i saznaj da li ti je SUDJENO da UPOZNAS VELIKU LJUBAV ili da OSTARIS SAM?!

23. svibnja 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI AMORA

BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali Amora broj jedan, covek ste mekoga srce. Vi ste suvise osetljivi i previse nezni da bi se mogli drugacije opisati.

Ali na zalost kao takvo bice, vi ste jako ranjivi, bas zbog svojih osobina. Uz vasu dobru dusu, to su vase najbolje osobine koje posedujete i koje vas krase i velicaju kao coveka, i bice koje svi vole.

Osim toga, to su i vase osobine zbog kojih cesto patite i koje vam ne omogucavaju da se izborite  u svetu u kojem ne vladaju  suvise dobri, ni tako ranjivi.

Vi ste slab medju jakima, a takvi se  ne mogu takmiciti, pa cak ni lako opstati. To govori da vas zivot zahteva stalnu i neprekidnu borbu,  i na tom putu nema stajanja.

Imate  pred sobom buru koja vas  vodi pravo u okean emocije.  Vi ste na putu da se zaljubite ako vec i niste.

Izgleda da vi tajite svoje osecaje jer ih smatrate tajnim, kako se ne biste otkrili.

Zelite prvo da iskoristite sanse koje vam se pruzaju i budete neko ko ce prvo davati signale osobi do koje mu je stalo.

Tek kada vidite da vam se vracaju signali poput amorovih strelica, tek cete tada pokazati da vec odavno posmatrate istu osobu.

Sledi vam  romansa koja ce razgaliti vase srce. Vi ste neko koga ce Amor gledati  sa paznjom, prateci sve ono sto se desava.

Zvezde ce vam dati puno podrske i gledajuci da vam olaksaju.

Tako ce sklanjati brojne suparnike ispred vas, cak ce ih i udaljavati iz vaseg vidokruga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2