DNEVNI HOROSKOP za 16.MART: Tek je UTORAK,ali ce jedan znak danas osetiti STRASAN UMOR!

DNEVNI HOROSKOP za 16.MART: Tek je UTORAK,ali ce jedan znak danas osetiti STRASAN UMOR!

15. ožujka 2021. 0 By Lala

DEVICA

Drage device vasa voljena osoba konacno pocinje da se menja. I vasa voljena osoba konacno pocinje da shvata koliko ste vi zapravo divni… Pa ce vasa voljena osoba prosto imati potrebu da vam se iskupi za brojne probleme koje vam je napravila kao i tugu koju vam je svojim postupcima donosila…. Pa vas zbog toga ocekuje fantasticno ljubavno iznenadjenje, uzivanje u sreci vas ocekuje danas.

 

VAGA

Drage vage nekada ste previse mirne, vase kolege vec odredjeno vreme pokusavaju na sve nacine da vam stvore probleme. Medjutim vi na to ne reagujete, a u danu pred vama ce vase kolege ponovo pokusavati na sve nacine da vam otezaju dan…. Morate se promeniti, morate poceti reagovati, i morate dokazati vasim kolegama da vas prosto moraju postovati.

 

SKORPIJA

Drage skorpije u danu pred vama vas ocekuje mnogo srece, a sve te razloge za srecu vam doneti vasa voljena osoba sa odredjenim postupkom, vasa voljena osoba ce danas uciniti nesto za vas sto vi vec odredjeno vreme zahtevate od nje. I to  ce vam doneti srecu, sto se tice ostalih planova zivota u danu pred vama na njima vas ocekuje samo mir.

 

STRELAC

Dragi strelci pred vama je veoma tezak dan ispunjen problemima, problema cete imati kako na planu posla, tako i na planu ljubavi, nista vam nece pogodovati danas, dan pred vama vam nece doneti zeljenu srecu nego samo tugu i probleme.

 

 

JARAC

Dragi jarcevi u danu pred vama ce se odluciti sudbina vase veze, naime vasa voljena osoba vec neko vreme razmislja o raskidu, i to sve zbog toga sto vi ne zelite da priznate neke greske… Ponovo se vasoj voljenoj osobi nece dopasti jedan postupak koga cete ucniti u danu pred vama… Moguce da  ce ona ozbiljno razmisljati o raskidu. Morate preci preko svog ponosa. Jer ako to ne ucinite onda cete ostati sami, a sigurno da vam nije ponos vazniji od voljene osobe i ljubavi.

VODOLIJA

Drage vodolije u danu pred vama vas ocekuje jedna veoma dobra ponuda za promenu posla. Ipak nemojte donositi nikakve ishitrene odluke nego razmislite pre svega dobro o svemu… U  danu pred vama vas takodje ocekuje manji finansijski dobitak…. Jedno je sigurno, a to je da vam u danu pred vama nece biti dosadno.

 

RIBE

Drage ribe u danu pred vama vas pre svega ocekuje velika kolicina mira i tisine, pred vama je dan koji ce vam predstavljati jedinstvenu priliku za odmor. Odmor je vama zaista preko potreban.

Stranice: 1 2