IZABERI KARTU i saznaces sta NE SMES RADITI u ovoj godini –    jedna je znak NESRECE!

IZABERI KARTU i saznaces sta NE SMES RADITI u ovoj godini – jedna je znak NESRECE!

23. svibnja 2021. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Mnogo se trudis da poboljsas svoje finansije, jer ti si osoba  koja je uvijek znala sta zeli. Ti si bice koje se je uvijek trudili da ostvari svoje ciljeve, i mada ti to nije uvijek polazilo za rukom, ti nisi odustajao.

Osoba si koja vjeruje u sebe, ali i koja po svaku cijenu zeli uspjeh. Zbog tvoje zelje da postignes mnogo zapostavio si drage ljude kao i voljenu osobu koja tebe mnogo voli i koja ti nastoji biti podrska.

Pitanje je samo do kada ce tvoj partner moci da trpi sve sto se desava u zadnje vrijeme? Karta koju si izabrao sluti raskidu sa voljenom osobom ako nastavis tim tempom kao do sada.

U ovoj godini ne smijes da svoj posao stavljas ispred voljene osobe, jer vrlo lako bi se moglo desiti da ti partner u ovoj godini zauvijek okrene ledja. Ti moras da pronadjes balanas izmedju tvog poslovnog i privatnog zivota ukoliko zelis da te i na polju ljubavi sreca prati. Tvoj partner te podrzava u svemu, ali doci ce period kada ce njemu biti svega dosta.

Nemoj dozvoliti da osoba koja te najvise voli ode uz tvog zivota. Istina je da ti je novac potreban, ali ti moras da se posvetis i ljudima koji su ti bitni u zivotu.

 

KARTA BROJ 2

Ti si osobakoja za ljubav cini sve. Ljubav je tebi jako bitna i ti nikada neces prestati da se boris za nju. Iza tebe su velika razocarenja, ali ti i dalje vjerujes da se je sve tako moralo desiti. Nije se moralo desiti da ti srce bude slomljeno, to nikada ne smijes opravdavati.

Ti si zeljan ljubavne srece sa pravom osobom, i shodno tome svoje srce vrlo lako poklonis.  I u ovoj godini ce doci do jednog susreta koji ce tebe oduseviti.

Ali, ti moras dobro da procjenis osobu koju ces upoznati sredinom mjeseca marta, inace ce tvoje srce jos jednom ostati slomljeno.

Karta koju si izbrao sluti velikom razocarenju, ali ti jos uvijek mozes da sprijecis da se tako nesto desi. U ovoj godini svoje srce ne smijes pokloniti lako, vec dobro procjeniti osobu koju ces upoznati .

Ti ces se ludo zaljubiti, ali sanse su velike da ta osoba sa tobom nema iskrene namjere. Ne pokazuj odmah svoja iskrena osjecanja, jer ona bi vrlo lako moga ostati povrijedjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2