LJUBAVNI HOROSKOP za 17.MART: SLOBODNE RIBE ce DUGO PAMTITI ovaj dan!

LJUBAVNI HOROSKOP za 17.MART: SLOBODNE RIBE ce DUGO PAMTITI ovaj dan!

16. ožujka 2021. 0 By Lala

SKORPIJA

 

Moze se reci da vam dolaze lepsi dani za ljubav a danas vas ceka jedna neverovatna ponuda i rec je o izlasku sa osobom koja vam se nekada davno jako svidjala.  Ako ste sada slobodni nema razloga da toj osobi ne date priliku da vam pokaze da jos uvek nije kasno za vas.

 

STRELAC

 

Vi ne dirate tudje ali ljubomorno cuvate ono sto je vase i zato se veoma nervirate kada samo pomislite da  neko vase samo pozeli. Zato ste ovih dana veoma ljubomorni ali ce vam voljena osoba danas dati razlog da prestanete da  budete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

 

Morate da shvatite sta je najbolje za vas i morate za to da se borite svim silama. Osim,naravno,ako je rec o osobi koja nije slobodna,kao sto je sada slucaj. Shvatite da ovo nije pravo  vreme za ljubav . Cekajte da se neke stvari  dese same od sebe jer prosto nista ne moze na silu.

VODOLIJA

 

 

Vi ste dugo patili zbog ljubavi ali je konacno doslo vreme da u njoj uzivate onako kako nikada do sada niste.  Jer posle tuge i slomljenog srca danas dolazi SRECA u vas zivot . Sprema vam se susret sa srodnom dusom.

 

 

RAK

 

Za pripadnike vaseg znaka ovo ce biti jedan sasvim obican dan koji ce proteci veoma mirno…   Mada bi slobodne Ribe u vecernjim satima mogle dobiti zanimljivu ponudu za izlazak. Ne  trebate se dvoumiti oko toga da li da je prihvatite.

Stranice: 1 2