Magičan susret Venere i Marsa donosi PROMENE U LJUBAVI: Bik, Vodolija, Lav i Škorpija osetiće najveći uticaj!

Magičan susret Venere i Marsa donosi PROMENE U LJUBAVI: Bik, Vodolija, Lav i Škorpija osetiće najveći uticaj!

19. ožujka 2021. 0 By Admin 1

Možda jedna strana hoće, druga neće, pa ova koja hoće ne odustaje od namere da pokori neuhvatljivog. A što više upiremo, to druga strana više beži.

Možda vas neko privuče, upustite se u provod za jednu noć. A potom shvatite da ste se uvukli u priču iz koje neće biti lako pobeći.

Možda će vašem partneru smetati vaš prijatelj ili način na koji raspolažete novcem.

Ovih dana nije pametno mešati novac i prijateljstvo, pozajmljivati novac prijateljima.

 

Ako ste već neko vreme nezadovoljni kvalitetom života u braku, sada se napetosti na tom polju mogu zahuktati.

Naročito budite oprezni danima oko 21. marta kada će ove dve planeta biti u najžešćem sukobu.

 

Ali zanimljivo je da obe planete u toj borbi imaju svoje pomagače. Veneru “drži” Jupiter i pomaže joj da pronađe saveznike i podršku koja joj je potrebna, da pronađe istinu i prepozna rešenje problema. Na strani Marsa nalaze se Saturn i Pluton, koji pomažu u uspostavljanju stabilnosti, poverenja i izgubljene sigurnosti.

 

Dakle, imamo opciju ratovati do krajnjih granica izdržljivosti. Ali i zaustaviti se na vreme i shvatiti suludost situacije u kojoj se nalazimo. Površna zadovoljstva nikako ne mogu biti zamena za nešto što ima trajnu vrednost. Imamo priliku uspostaviti izgubljeni mir. Ponovo se povezati, oprostiti, udaljiti se od ega i imati poverenja u procese koji se odmotavaju. Dakle, prepustiti se sa poverenjem.

 

Ovaj aspekt Venere i Marsa biće naročito značajan za BikoveVodolijeLavove i Škorpije. Kao i one koji imaju podznak u tim znakovima.

 

 

Astrolog: Julijana Oremović

Stranice: 1 2