POSTAVI ZIVOTNO PITANJE pa izaberi CIGANSKU KARTU: Saznaces KAKO DA RESIS PROBLEME i ZAPOCNES  NOVI ZIVOT

POSTAVI ZIVOTNO PITANJE pa izaberi CIGANSKU KARTU: Saznaces KAKO DA RESIS PROBLEME i ZAPOCNES NOVI ZIVOT

21. ožujka 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI CIGANSKU

KARTU BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali cigansku kartu broj jedan, od onih ste koji nisu bas optereceni, nego ste vise ravnodusan tip ljudi.

Bas kao i hiljade drugih ljudi, imate i vi nebrojene zivotne probleme. Vasa ostvarenja, zelje i nade u stalnom su grcu i nikako da se otmu svakodnevici koja vas pritiska.

Stalno su u sukobu sa vasim mogucnostima koje vas sputavaju i namecu vam neminovnost i nedaca. Bez obzira na sve to sto zelite a ne mozete da ostvarite, vasa je nada da cete ostvariti kad-tad!

Vasa je sreca pa ste vi vrlo realna licnost, bez obzira na sve vase i mogucnosti i nemogucnosti.

Kada za nesto imate  sansu, vi to grabite i radite punom snagom da je iskoristite, racunajuci da se vise nece pruziti. Nikada se ne kockate sa njom jer znate da biste  zalili kada bi dozvolili sebi da se olenjite i ne pokusate.

Isto tako kada zelite nesto a znate da za to nemate sanse,  vi se i ne zanosite nemogucim, pa vam tako bude mnogo lakse.

Bas zato sto ste tako lezerni i sto ste racionalni i razumni, vas zivot nije tako tezak, mada nije ni lak.

Kod vas je sve u prihvatanju, u onom sto zelje i planove uvek uporedjujete sa svojim mogucnostima i sa povoljnim okolnostima.

Ali istovremeno vas zivot nije ni lak, jer je moguce da vam se za neke stvari neke sanse nikada nece ukazati. Ali i to je samo mozda, znak pitanja.

Bas tako komplikovanu priliku i komplikovan zivot, ne zelite da dodatno komplikujete sebi. Tako pobedjujete  probleme, tako idete u novo sutra!

Sa dozom  nade u lepse novo sutra, a istovremeno sa razumom ako krene po zlu, ili van vasih planova i zelja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2