Saznajte SVE o  znaku NAJBOLJE DUSE –  njegove MANE i VRLINE i STA VAM DONOSI NJEGOVA VLADAVINA koja POCINJE DANAS!

Saznajte SVE o znaku NAJBOLJE DUSE – njegove MANE i VRLINE i STA VAM DONOSI NJEGOVA VLADAVINA koja POCINJE DANAS!

23. srpnja 2022. 0 By Maja

Ovan, bice koje krasi svojom velikom dobrotom i koje  nikada nece drugima zlo uciniti.

OVAN

Ovan je zodijak koji vjeruje u svoju srecu, ali i koji se za tu istu srecu zna boriti. Ovaj je uvijek bio plemenito bice koje je uvije zeljelo da pomaze drugima. Ovan pruza ruku pomoci , ali ovna su mnogi u zivotu razocarali.

Ipak nikada se ovan ne sveti jer on je plemenit i dobar i pusta da zivot svakome vraca po zasluzi. Imati njega za prijatelja je nesto posebno, jer  nikada vas ovan nece iznevjeriti, ili izdati.

Drugi ce to njemu ciniti, ali ovaj zodijak se nikada nece svetiti. Ovan zna koliko vrijedi i on isto tako zna da je gubitak njega kao prijatelja, samo gubitak drugih. On je zodijak koji je spreman da ucini mnogo kako bi bio sretan, ali nikada nece sebi dozvoliti da drugi upravljaju njegovom srecom.

On je kovac svoje srece i niko drugi. Ponosan je na sebe i ima veliko ravo da to i bude. Iza njega su razna razocarenja, ali ovaj zodijak se uvijek pokusava izboriti za svoju srecu.

Primjer je mnogima i nikada vam nece oksrenuti ledjaq ukoliko vam treba njegova pomoc. On je plemenit i dobar i nikada se nece promjeniti. Njegova sreca nije samo kada je on sretan, vec kada su to i osobe koje on voli. Ovo plemenito bice jeste predivno, ali naravno kao i svako drugi i on ima svoje mane.

Mozda je je u jednu ruku i previse ponosan, jer ovan cesto mora da ima zadnju rijec.

On je naucio da bude vodja, i istina je da on i jeste stvoren da bude nesto veliko. Ovan je sretan covjek jer on se ne zamara sa zivotim drugim. On zivi svoj zivot i ne petlja se u tudje. Ovo dobro bice znas ta zeli i pokusava da to i ostvari. Na srecu se ovan nikada previse ne oslanja.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2