IZABERI GODISNJE DOBA I SAZNAJ: Je li vam sudjeno da budete VOLJENI ili OSTAVLJENI od onog koga VOLITE?

IZABERI GODISNJE DOBA I SAZNAJ: Je li vam sudjeno da budete VOLJENI ili OSTAVLJENI od onog koga VOLITE?

18. ožujka 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI PROLJECE

Osobe koje su izabrale proljece kao omiljeno godisnje doba su vrlo njezne osobe. To su osobe vrlo osjetljive na sve sto im se desava, tako da sve pridaju srcu. Zaljubljive su prirode pa se cesto zaljube u pogresne osobe.

To je ustvari cudo prirode, jer se srcu ne moze naredjivati. Proljece u vama budi zelju za ljubavlju, emocije pune naboja. Zelite da nadjete nekog koga cete voljeti bezgranicno i do kraja zivota.

Emocije su vase uporiste u svim htjenjima pa nekad vas to dovede do toga da seizgubite u svemu. Dajete se svim srcem, misleci da tako rade svi i da tako treba. Na zalost u tome pogresite jer se dajete bezrezervno. Nikad ne trazite jer ste nesebicni. Upravo zato cesto budete ostavljeni od voljene osobe.Jednostavno to je tako i nikad se ne zna .

 

AKO STE IZABRALI LJETO:

Osobe koje su izabrale ljeto kao omiljeno godisnje doba su cvrste po karakteru .Uvijek imaju jasno zacrtane planove, zelje i namjere. Svako poznastvo dobro razviju i vode u onom smjeru u kojem ce tacno procjeniti njegov dalji tok. U  svemu tome iskljucuju emocije dok dobro upoznaju osobu, kao i njene dobre i lose strane.

Sposobni ste da vladate situacijom, kao i osjecanjima, pa nedate srcu da vlada nad razumom.Drzite konce u svojim rukama.

Iako vam je opreznost na prvom mjestu, emocije vam ne manjkaju. Samo cekate da srce zadrhti kao ptica u kavezu i onda nastupate.To cinite svim srcem i svim umom.Voljenoj osobi tako nadoknadite svo cekanje i ocekivanja.

Vama je zaista sudjeno da budete voljeni i samo voljeni, jer ste predani dusom i pozrtvovani u svemu. Kada osjetite da je to ono pravo , ucinicete sve zarad ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

.

Stranice: 1 2