LJUBAVNI HOROSKOP za 21. MART:   Vlada EMOTIVNA MONOTONIJA jer se  MNOGI NE TRUDE da ULEPSAJU svoje ZIVOTE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. MART: Vlada EMOTIVNA MONOTONIJA jer se MNOGI NE TRUDE da ULEPSAJU svoje ZIVOTE!

20. ožujka 2021. 0 By Lala

OVAN

Pre svega morate da shvatite sta je ono sto vase srce zeli i ako dodjete do zakljucka da vam je lepse kada ste sami onda bas tako uradite bez obzira na sve. Bolje je i da ste sami nego kraj pogresne osobe i imajte  to na umu.

BIK

Moglo bi se reci da su velike sanse da cete u toku danasnjeg dana doziveti iznenadjenje od strane voljene osobe i da cete  biti i vise nego srecni kada shvatite da i ona oseca isto sto i vi. Nema sumnje da vas ceka jedan veoma lep i prijatan dan.

BLIZANCI

Odlicna prilika za ljubav je pred vama a vi samo  treba da otvorite svoje srce i da ne bezite od srece koja vam se nudi. Nema nimalo sumnje da   je jednom ovnu mnogo stalo do vas i morate iskoristiti tu  priliku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vama danas prija samoca i to je ono sto vam je najpotrebnije. Shvatili ste da ste srce dali pogresnoj osobi i sad morate naci  nacina da to prebolite i zaboravite.Sasvim je sigurno da nece biti lako.

LAV

Konacno cete u toku danasnjeg dana odmarati jer ste imali naporne dane i danas vam je najvaznije da se psihicki odmorite te vam  ljubav nije ni na kraj pameti.

Ugodite sebi,za ljubav nikad nije kasno.

 

DEVICA

Moze se reci da ste konacno shvatili kome je stalo do vas a ko samo  glumi da jeste i zapravo vas nista vise ne zanima osim toga da tu osobu koja vam je dokazala iskrenu emociju osvojite i da bude kraj vas.              To vam je jedini cilj.

VAGA

Miran dan za vas kada je  u pitanju ljubav. Potrebno vam je vise truda da bi ste osvojili jednog raka ali danas niste raspolozeni za to. Jednostavno vam prijaju tisina i samoca.

SKORPIJA

Vi ste dokaz da  postoje ljudi na svetu koji znaju iskreno voleti toliko da bi zbog te osobe dali svoj zivot,ali koji  nikad nece moliti za ljubav. Nema sumnje u to  da ne zelite   da gazit svoj ponos i svoj inat zbog nekog ko ne zna sta zeli

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2