Izaberi POKLON i saznaj sta se iza njega krije: SUZE,  NOVAC, LJUBAV ili NOVI POCETAK?!

Izaberi POKLON i saznaj sta se iza njega krije: SUZE, NOVAC, LJUBAV ili NOVI POCETAK?!

24. ožujka 2023. 0 By Maja

POKLON BROJ 1

Vjera u ljubav je nesto sto je tebi uvijek davalo veliku snagu. Uvijek si se oslanjao na ljubav koja u tvom zivotu ima veliko znacenje. Nikada nisi gubio nadu u ljubav, jer ona je bila i ostala tvoja zivotna vodilja. Mozda iza tebe jesu razocarenja kada je ljubav u pitanju, ali nikada se ti ne bi odrekao svoje zivotne vodilje. Ljubavna sreca je tebi jako bitna, jer bez ljubavi tvoj zivot nebi imao smisla. Sreca u ljubavi mozda nije uvijek bila prisutna u tvom zivotu, ali nada u nju uvijek jeste. Iza poklona kojeg si izabrao krije se velika ljubavna sreca koja uskoro do tebe stize. Pred tobom je jedno poznanstvo koje ce tvoj zivot zauvijek da promjeni.

Velika ljubavna sreca je pred tobom koja ce tebi znaciti mnogo.

Pred tobom je nesto predivno, nesto o cemu neko samo moze sanjati. Susret sa srodnom dusom se ne desava svakome, ali tebi ce da se desi.  U tvoj zivot dolazi osoba koja ce ti sami veliku srecu donijeti. Pred tobom je sudbonosni susret koji tvoj zivot za sva vremena mijenja na bolje. Mnogo si se nadao svojoj sreci,  i ona ce da te pogleda. Pred tobom je najljepsi susret tvog zivota, jer osoba koj uces upoznati samo ljubav i srecu u tvoj zivot donosi.

 

POKLON BROJ 2

Mnogo toga je tebi u zadnje vrijeme islo naopako , ali ti si osoba koja zeli da vjeruje da uvijek moze biti bolje. Koliko god tesko bilo nikada nisi dozvolio da tuga vlada tvojim zivotom, jer ti znas da je zivot samo jedan i da njega treba zivjeti sretno. Nije uvijek lako ostvariti svoje zelje, ali ti si neko ko nikada ne odustaje od svog cilja.

Pred tobom je sansa za jedan novi , bolji pocetak. Poklon kojeg si izabrao sluti na nove prilike i nove zivotne sanse. Tebi ce se pruziti prilika da svoj zivot okrenes na bolje. Novi pocetak znaci i nova sreca koja je tebi uvijek bila sudjena. Ali, ne dolazi ta sreca tek tako, mnogo si se ti za nju borio. Vrijeme je samo da zivot prema tebi bude posten, i da ti pruzi sansu da budes sretan onako kako si i zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2