LJUBAV TOKOM VIKENDA: Jedan zodijak ce POZELETI da udje u VEZU ali je to KOBNA GRESKA!

LJUBAV TOKOM VIKENDA: Jedan zodijak ce POZELETI da udje u VEZU ali je to KOBNA GRESKA!

23. ožujka 2021. 0 By Lala

OVAN

Vas ljubavni zivot vec neko vreme nije ono sto zelite i sto vas cini srecnim,ali vi iz dana u dan pokusavate da to popravite mada uopste  nije lako kako se cini.Dobro bi bilo kada  bi ste tokom ovog vikenda  shvatili da li vam je mozda najbolje da   budete sami.

 

BIK

Odlicno se osecate i veoma ste   zanimljivi  ljudima iz vase okoline jer prosto sijate. Zato se nemojte cuditi sto cete tokom vikenda koji je pred nama imati mnogo prilika za  nove avanture i  afere,pa cak i nove ljubavi. Vi zavodite na svakom koraku.

 

BLIZANCI

Osoba koja je davno bila deo vaseg zivota ce u toku ovog vikenda pozeleti da to bude opet i mozete biti sigurni da ce doci  do toga da vas pozove na sastanak i ponovo pokusa da vas zavede. Nas savet je da ne  gledate u proslost jer se tamo nista nije promenilo.

 

RAK

Sve bi moglo da dodje na svoje tokom vikenda koji je pred nama. Ako ne znate sta je ono sto jedna osoba oseca prema vama te ako ste u dilemi,tokom naredna dva dana ce sve biti potpuno jasno. Moguce je da cete se vinuti u  nebo od srece ali isto tako i da ce vam neko srce slomiti.

LAV

Ovo ce  biti dva dana kada ce vam vise prijati samoca i sloboda,tisina,nego ista drugo. Ako ste slobodni  ond cete lako moci da ugodite sebi, ali za slucaj da ste u vezi moglo bi itekako biti  problema jer voljenu osobu zapostavljate.

 

DEVICA

Iako to vama bas i nije svojstveno,vi cete tokom ovog perioda biti veoma ljubomorni.Imate osecaj da vasa voljena osoba krije nesto od vas i to je ono sto vam stvara sumnju. Pricajte sa njom,mozda ste to sve umislili i mozda nema nikakvog razloga da se brinete toliko.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2