LJUBAV TOKOM VIKENDA: Jedan zodijak ce POZELETI da udje u VEZU ali je to KOBNA GRESKA!

LJUBAV TOKOM VIKENDA: Jedan zodijak ce POZELETI da udje u VEZU ali je to KOBNA GRESKA!

23. ožujka 2021. 0 By Lala

VAGA

VI tokom ovog vikenda necete biti nimalo srecni. Skoro je pa sigurno da cete patiti zbog ljubavi i zbog jedne osobe koja je deo vaseg zivota bila,a vise nije. Nema sumnje da ce vam faliti njeno drustvo.

 

SKORPIJA

Znate da osoba sa kojom ste nema ono sto vam je potrebno da budete srecni i to vam je jasno,ali se nadate da ce ona vremenom sve to da shvati i da vam se posveti. Realnost je da je volite svim srcem i da ste zato uz nju iako ona ne daje  znake te ljubavi…

 

STRELAC

Ako ste u vezi,vrlo bi lako moglo da dodje do toga da se  tokom ovog vikenda posvadjate sa voljenom osobom i to nece biti mala svadja kao sto vi mislite. Razlog je to sto  cete shvatiti da vas je ona lagala,a vi niste neko  ko preko lazi moze da predje.

 

JARAC

Nema razloga da dizete ruke od ljubavi samo zato sto vam je neko slomio srce. Shvatite da to nije bilo ono pravo,da to nije bilo sudjeno i da je najveca greska da zbog nekog ko vas nije voleo kako ste zeleli dignete ruke od toga da ponovo volite. Tokom ovog vikenda morate vise da  se druzite.

 

VODOLIJA

Vas ljubavni zivot ce ostati u stagnaciji sve dok vi ne pokusate da se borite za ljubav. Nigde ne izlazite i zapravo sami sebi  ne dajete priliku da vam se nesto desi na planu emocija. Neka ovaj vikend bude  namenjen samo za vas i obavezno izadjite negde u vecernjim satima.

RIBA

Problem sa ljubomorom ce kulminirati tokom perioda koji je pred vama! Ova dva dana cete   zaista imati ljubomorne scene,iako one vama bas i nisu svojstvene. Sumnjate u emocije osobe koja je spremna zbog vas da uradi mnogo toga i koja vas iskreno voli,i niste u pravu.

Stranice: 1 2