OSOBE koje se zovu IVANA, simbolizuju SVJETLOST kao pojam, a voljenom bicu SVJETLOST ZIVOTA!

OSOBE koje se zovu IVANA, simbolizuju SVJETLOST kao pojam, a voljenom bicu SVJETLOST ZIVOTA!

25. ožujka 2023. 0 By Lala

Osobe koje se zovu  IVANA, simbol su svjetlosti, sunca , slobode. ISTOKA, prve strane svijeta.

Ove osobe cije ime pocinje na slovo I, simbol su jedne strane svijeta. Nije samo jedne, nego prve strane svijeta.  IVANA–ISTOK. strana svijeta odakle sve pocinje, i sve zavrsava. Sunce izlazi na istoku, pa tako i simbolizuje svjetlost. Sunce sija od istoka, tako da se i suncokreti okrecu u smjeru sunceve svjetlosti.

Ime im potice i od ljekovite trave  ivancice, koja lijeci tugu i nesanicu. Takodje ovo ime pocinje sa slovom I , slovom koje veze i povezuje sve sto postoji.

Prvo slovo vaseg imena povezuje pojmove u knjizevnosti, povezuje poslednje rijeci u recenici. Povezuje sve sto postoji, kako slicnosti, tako i suprotnosti.

Prvo slovo vaseg imena veze sastanke i rastanke, nebo i zemlju, sunce i kisu.Veze proljece i ljeto, i ljubav i mrznju.

Najzad, prvo slovo vaseg imena veze dvoje. Necete proci kraj solitera gdje necete vidjeti mladalacki grafit, na kojem pise: IVANA i DAVOR : Veze zaljubljene!

Dakle, prvo slovo vaseg imena, je najznacajniji i nezaobilazni veznik.Osim sto je vase ime,medjunarodno ime koje je podjednako zastupljeno u svim zemljama regiona. Imate znacenje milostive osobe, sto znaci da ste kao osoba mila i draga.

Osobe sa vasim imenom su poznanice mnogima. Medjutim za neke ste zagonetka, koja ima kratko ali opsezno znacenje.

Vi ste uglavnom njezne gradje i prirode, uglavnom  ste izuzetno lijepe spoljasnosti. Obicno vas krase plava kosa i oci, i izuzetno svjetao ten.

Ima vas i brineta, ali ste krupne gradje izelenih ociju. Ma kako da izgledate, vazite za jake i odane licnosti. Vi kada se zaljubite, ludi ste od ljubavi. Vasa ljubav nema granice, Kada volite , volite nesebicno, bez obzira da li ce vam biti uzvraceno.

Osjecanja gajite kao cvijece, i zelite da svi rade na tome, pa i vas partner posebno. Niste od onih koji vagate osjecanja, koji non stop nesto mjere i traze jos. Vi kada se dajete, dajete se bez granica. Dajete svoj maksimum, i tijelo i dusu.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2