IZABERI BIJELI CVIJET i saznaj da li ti TOKOM 2021. godine slijedi POMIRENJE sa osobom koju VOLIS!

IZABERI BIJELI CVIJET i saznaj da li ti TOKOM 2021. godine slijedi POMIRENJE sa osobom koju VOLIS!

26. ožujka 2021. 0 By Maja

CVIJET BROJ 1

Nikada nisi bio osoba koja je dozvoljavala da se neko igra sa njenim osjecanjima. Ljubav je tebi nesto najprece na svijetu, ali postovanje uvijek mora biti.

Tvoja ljubav je posebna jer ti ili volis cijelim srcem ili nikako. Osoba si koja zna da se bori za iskrenu ljubav,i koja nikada nece dozvoliti da se neko petlja u tvoju vezu. Ipak, proslost nije bila uvijek onakva kakvom si je ti zamisljao.

Iza tebe je jedno veliko razocarenje, jer u tvoju ljubavnu srcu su se upetljale osobe koje ti nisu mislile dobro.

Razocarenje kroz koje si morao proci ti je slomilo srce. Osoba koju si volio najvise na svijetu je tebi okrenula ledja, upravo zbog nekih zlih jezika . Ipak, vasa ljubav je bila i ostala jaka, mada je ponos u trenutku vaseg rastanka nadvladao svu tu ljubav.

Osjecanja i nada su ostala da cete se jednog dana pomiriti, jer ta ljubav tebi znaci sve. U 2021.godini tebi slijedi pomirenje sa osobom koju volis najvise. Pred tobom je pomirenje koje ce dokazati koliko je vasa ljubav jaka.

 

CVIJET BROJ 2

Tvoja bivsa ljubav se je za tebe mnogo borila, ali ti nisi zelio da cujes za to. Mnogo to je bivsi partner razocarao ,i ti si odlucio da mu okrenes ledja . Njegova ljubav je bila iskrena , jer on se je zbog svojih postupaka mnogo pokajao, ali ti nisi zelio da oprostis.

Tvoje srce je bilo toliko ranjeno da nisi mogao nista drugo uciniti, nego da se razidjes od osobe koju mnogo volis. iskrenost je tebi jako bitna , ali sa vremenom si poceo da razmisljas da tvoja voljena osoba i nije uazluzila da budes tako hladan prema njoj.

Vi se volite, ali ni jedno od vas vise ne zeli da napravi prvi korak.

Posebno tvoj bivsi partner koji te je molio za oprostaj. Ipak, u narednoj godini  ti ces da sretnes svoju bivsu ljubav, i nista vise nece biti isto.

Pomirenje ti slijedi, i ti ces se sa svojom bivsom ljubavi pomiriti. Ovaj put sreca ce potrajati, jer vama je sudjeno da zauvijek ostanete zajedno. Velika ljubavna sreca tebe u 2021.godini ocekuje.

 

CVIJET BROJ 3

Ti si osoba koja je u ljubavi uvijek vise davala ,nego sto je dobivala zauzvrat. Uvijek si nastojao da das sve od sebe za voljenu osobu, ali tvoja ljubav nije bila uvijek cijenjena onako kako si ti to zelio i ocekivao. Iza tebe je jedno veliko razocarenje, ali ti svoju bivsu ljubav jos nisi prezalio.

Ne mozes da prestanes da mislis na vas, ali u nerednoj godini nece doci do velikog pomirenja.

Ti ces uskoro shvatiti da ta ljubav nije vrijedna borbe, jer tvoja bivsa ljubav ce ti jos jednom dokazati da je raskid bio najbolje rjesenje.

Ti ces u narednoj godini shvatiti da tvoju ljubav zasluzuje neko ko ce je znati i cijeniti. Ti sam ces uskoro donijeti odluku da pomirenja sa bivsom ljubavi nema. Tvoja bivsi partner ce pokusati sve kako bi ti ubjedio da je njegova ljubav sada iskrena , ali to nije tacno.

Cvijet kojeg si izabrao pokazuje na razocarenje ukoliko se  pomirite. Zato budi oprezan sa svojim srcem.